Workshop Zwolle

Op zoek naar de leukste workshops van Zwolle? Dan ben je op de juiste plek beland! Wij geven al jarenlang de leukste workshops van Zwolle. En dat doen we niet alleen in de hoofdstad van Overijssel! Op een locatie naar keuze, of op je eigen locatie komen we ook graag! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke workshop in Deventer, Enschede, Almelo of Hengelo? Of in Wijhe, Olst, Ommen, Kampen, Dalfsen of Hasselt? Het maakt voor ons niet uit of je nou aan het organiseren en plannen bent geslagen voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familieweekend of vrijgezellenfeestje, want wij hebben voor elke gelegenheid sowieso een fantastische workshop in ons aanbod.

Een groot aanbod workshops in Zwolle

Of het nou gaat om creatieve of actieve workshops, in de buitenlucht of in een atelier, met een gasstel of een dansvloer, bij Urban Heart is alles mogelijk! Wij bieden een groot aantal workshops in Zwolle. Van een workshop Burlesque tot een creatieve Bullet Journal workshop, van het schilderen van Dikke Dames tot het maken van een Ecotuintje in een Fles, en van een Italiaanse Kookworkshop of een hilarische Koldertocht door het centrum van het Zwolse.

Bezienswaardigheden Zwolle

De grootste stad van Salland is een mooie bestemming voor een paar dagen weg, met vrienden of familie. Breng een bezoekje aan het prachtige museum De Fundatie en bekijk de enige echte Dikke Vette Vredesduif! Ga lekker literatuur shoppen bij een van de mooiste boekwinkels van Europa, Waanders in de Broeren. Of bezoek de Grote Kerk, met het wereldberoemde Schnitger-orgel! Met lekker weer even met het pontje over naar Hattem, waar ze je van hattem welkom heten. Als na zo’n intensieve dag vol leuke dingen en workshops de honger begint op te komen kan je gelukkig op tientallen plekken terecht voor een lekkere maaltijd in de stad van de blauwvingers.

Neem ook eens een kijkje op onze homepage!