Workshop Assen

Ben jij op zoek naar een leuke workshop in Assen, de mooie hoofdstad van Drenthe? Een workshop om te doen samen met het team van werk, je familie, of je vriendengroep? Zoek niet verder! Urban Heart heeft jarenlange ervaring als het leukste evenementenbureau van het Noorden! Bij ons kan je terecht voor actieve of creatieve workshops, culinaire of muzikale activiteiten, uitjes in de buitenlucht of gezellige quiz- en spelavonden. Al deze leuke workshops organiseren we ook buiten Assen! In de provincie kan je bijvoorbeeld aanvragen bij ons doen voor uitjes in Meppel, Hoogeveen, Beilen of Emmen, Gieten, Drouwen, Diever of Coevorden.

Erg groot aanbod aan workshops in Assen

Ons workshopaanbod in Assen bestaat uit maar liefst 50 verschillende workshops! Voor elke interesse hebben we dus gegarandeerd een goede optie in ons assortiment. Ben je creatief aangelegd? Leer de Blotted Line schildertechniek van Andy Warhol, of maak een portret in de stijl van zijn nog bekendere kunststroming: Pop-Art! Je kan bij ons ook je eigen Tote Bag of Ibiza Tas ontwerpen, een Koffiemok of Koe Beschilderen, leren Handletteren of je eigen, originele Dromenvanger maken. Ben jij een echte muziekliefhebber, maar bespeel je nog geen instrument? Leer dan bij ons de beginselen van de Ukelele! Of ga, lekker oud Hollandsch, Smartlappen Zingen met de hele groep. Een Lipdub opnemen is ook altijd een schot in de roos! Qua culinaire uitjes kan je in Assen terecht voor de workshops Bonbons of Chocolade Maken, of een Muzikale Whiskey Proeverij doen!

Bezienswaardigheden Assen

Wist je dat Assen al 750 jaar bestaat, en de geschiedenis van de stad begint met de vestiging van een nonnenklooster? Het klooster staat er niet meer, maar de mooie Kloosterkerk is nog wel te bezichtigen, als onderdeel van het Drents Museum. En dat museum is sowieso een bezoekje waard, want het is een van de hoogst gewaardeerde bezienswaardigheden van heel Drenthe! In Assen kan je in de authentieke binnenstad ook goed terecht voor een hapje en een drankje aan de Markt of op de Brink, of wat retail therapy elders in het centrum. Of lekker ontspannen in de sauna’s en het subtropische zwembad van De Bonte Wever! En een bezoek aan Assen is natuurlijk niet compleet zonder een kijkje bij het TT circuit of het TT museum.

Neem ook eens een kijkje op onze homepage!