Vrijgezellenfeest Sneek

Is in jouw vriendenkring binnenkort het mooie geluid van wedding bells te horen? Stapt jouw vriendin straks achterop bij een man op het witte paard, en ligt het huwelijksbootje al aangemeerd? Wonen jullie in de omgeving van Sneek? Dan is het dus tijd voor een fantastisch vrijgezellenfeest in Sneek! En daarvoor ben je bij Urban Heart het juiste adres. Laat ons al het geregel uit je handen nemen en geniet van een onvergetelijke vrijgezellenfeest.

Urban Heart heeft jarenlang ervaring in het organiseren van de gekste vrijgezellenfeestkes, en garanderen jullie een dag om nooit te vergeten. Behalve als jullie daarna het centrum onveilig gaan maken en door iets teveel shotjes niet alles helder meer kunnen herinneren 😉 Een vrijgezellendag in Sneek betekent natuurlijk even langsgaan bij Club 1841, drankjes doen bij Café Mootz en Neighbours, en zorgen dat je niet van de Waterpoort het water in valt.

Ruime keuze aan workshops voor een vrijgezellenfeestje in Sneek

In Sneek biedt Urban Heart meer dan 50 leuke activiteiten aan. Of je iets culinairs, muzikaals, actiefs, creatiefs, of grappigs zoekt voor je vrijgezellenfeestje, dat kan bij ons allemaal. De grote favoriet is onder vrijgezellenfeestjes natuurlijk de klassieker uit vele films: een naaktmodel dat als verrassing binnen komt wandelen 😉 Leuk om op dat moment de bruid- of bruidegom in kwestie op de gevoelige plaat vast te leggen! Dat verbaasde hoofd is een prachtige foto voor in het trouwboek, en het schilderij dat jullie gaan maken van het naaktmodel kan thuis aan de muur. Ook de workshop Bonbons Maken is erg populair, of de stoute variant, Erotische Bonbons Maken. En met een leuke Lipdub kan je ook nooit verkeerd gaan, zeker aangezien er zoveel heerlijke nummers zijn over trouwen en de liefde!

Arrangementen voor Vrijgezellenfeestjes

Het is heel gezellig om met je vrienden één workshop te volgen, maar natuurlijk zijn twee workshops nog veel gezelliger! Bij Urban Heart stellen we graag een arrangement op maat voor jullie samen, om het vrijgezellenfeestje precies naar jullie wensen in te kunnen delen. Zoals beginnen met het schilderen van een Naaktmodel, dan op Foto Mystery Vrijgezellentocht, lekker uit eten en samen Cocktails Shaken als afsluiter! En dan natuurlijk op kroegentocht.

Er is heel veel mogelijk wat betreft arrangementen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, dan kijken we of we jullie wensen kunnen gaan regelen! Of neem een kijkje op onze homepage.