Vrijgezellenfeestje Enschede

Gaat een goede vriend of vriendin van je binnenkort trouwen? En willen jullie voor het zover is nog één keer lekker gek doen als vriendengroep, om het einde van het bestaan als single te vieren? Laat Urban Heart jullie ideale vrijgezellenfeestje regelen! Met jarenlange ervaring in het organiseren van vrijgezellenuitjes wordt het een avond om nooit te vergeten. En wat is er mooier dan jullie vrijgezellenavond houden in Enschede, in elk opzicht de hoofdstad van Twente? Naderhand het centrum onveilig maken en op kroegentocht over de Oude Markt!

Ruim aanbod voor vrijgezellenuitjes

In Enschede biedt Urban Heart tientallen workshops en activiteiten aan. Een groot deel hiervan is geschikt voor een vrijgezellenfeestje! Neem bijvoorbeeld onze Bonbon Workshop: met begeleiding van een van onze instructrices leren jullie om zelf je eigen chocoladewerk te creëren. Lekker voor mee naar huis! Of gaan jullie voor de stoutere cacaofantasie, de Erotische Bonbon Workshop? 😉 Wat natuurlijk de grootste favoriet is voor vrijgezellenuitjes, is onze workshop Naaktmodel Schilderen. Hoe verbaasd zal je vriend of vriendin zijn als de onschuldige schilderworkshop opeens verandert en er een naakte man of vrouw binnen komt wandelen?

Arrangementen

Een workshop doen is leuk, maar twee workshops doen is natuurlijk nog veel leuker! Zeker als je het combineert met een lunch, diner, of high tea. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Lipdub, gevolgd door een diner, en dan een Naaktmodel Schilderen? Bijna alle combinaties van workshops en uitjes van Urban Heart zijn mogelijk: neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken wat we voor jullie kunnen gaan regelen!