Workshops in Enschede

Ben je op zoek naar de leukste workshops van Enschede? Dan moet je bij Urban Heart zijn! Met jarenlange ervaring in het geven van workshops is een leuke dag bij ons gegarandeerd. Dat kan in Enschede op een locatie die wij regelen, maar ook op jullie eigen locatie, zoals een kantoor of gewoon thuis, komen wij graag! Of je nou aan het plannen bent geslagen voor jullie familiedag, bedrijfsuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeestje, wij hebben sowieso een geschikte workshop in ons aanbod.

Allerlei soorten workshops

Of het nou gaat om culinaire, creatieve, actieve of muzikale workshops, bij ons kan het allemaal! In Enschede bieden we tientallen opties aan. Ook kan je bij Urban Heart terecht voor dans, beauty, of teambuilding workshops en leuke spellen en quizzes!

Wat dacht je bijvoorbeeld van Handletteren? Of het maken van een zelfvoorzienend Ecotuintje in een Fles? Als je meer houdt van een outdoors activiteit, kan je mee met onze geestige Koldertocht. Of doe samen met je collega’s of vrienden een muzikale workshop waarbij jullie een eigen CD Opnemen! Leren om Parfum te maken, helemaal naar jouw eigen geurwensen? Ook dat kan bij Urban Heart!

Hennig an

Enschede is de grootste stad van Twente, en er is dan ook van alles te doen en te zien! Zoals het Rijksmuseum Twenthe, met kunst uit alle tijdperken. Meer in de stemming voor dansen en feesten op live muziek? Dat kan nergens beter dan in de Krekkelstad. Het Nationaal Muziekkwartier opende daar in 2008 haar deuren, en je kan er voor alle stromingen terecht: dance en pop in Atak, klassiek en opera bij de Nationale Reisopera of het Orkest van het Oosten, of overige podiumkunsten in het Wilminktheater. Ook is Enschede een echte winkelstad, 7 dagen per week geopend! Met drie bioscopen en een bruisende Oude Markt voor het uitgaansleven bezit de Twentse hoofdstad alles wat nodig is voor een weekendje weg. Perfect om te combineren met één of meerdere workshops van Urban Heart dus!

Vanzelfsprekend kunnen we bij Urban Heart bijna allesop maat regelen! Stuur ons een berichtje om te kijken wat de mogelijkheden zijn.