Ben je op zoek naar leuke workshops in Groningen?

Dan ben je bij Urban Heart aan het juiste adres! Wij geven al meer dan zeven jaar de beste workshops van Groningen, in een leuke locatie aan de rand van de binnenstad. Maar ook op je eigen locatie of een locatie naar keuze komen wij graag! Of je nou iets aan het plannen bent voor je familiedag, bedrijfsuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeestje, wij hebben ongetwijfeld een geschikte workshop in ons aanbod.

Alle soorten workshops

Of het nou gaat om creatieve, culinaire, muzikale of actieve workshops, wij draaien er onze hand niet voor om. Ook kan je bij ons terecht voor dans, teambuilding, beauty workshops en leuke quizzes of spellen! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze hit Koe Beschilderen? Of onze eigenzinnige Pubquiz? Als je meer houdt van een activiteit in de buitenlucht, kan je met onze gids op pad bij de Historische Stadswandeling. Of doe samen met je vrienden of collega’s een interactieve Foto Mystery Tocht! Leren om je eigen Parfum te maken? Ook dat kan bij Urban Heart!

De Parel van het Noorden

Groningen is de ideale stad om een weekendje weg met vrienden of familie te plannen. Een kroegentocht in Groningen, beter wordt het niet! Of even een frisse neus halen door D’Olle Grieze, zoals wij Groningers de Martinitoren noemen, te beklimmen! Een rondvaart door de grachten, dat kan niet alleen in Amsterdam, maar ook hier in het hoge Noorden. Lekker dineren kan hier ook als de beste: van betaalbaar comfort food naar culinaire hoogstandjes!

Vanzelfsprekend kunnen we alles bij Urban Heart op maat regelen en is in overleg bijna alles mogelijk! Neem ook eens een kijkje op onze homepage!