Jouw workshop in ons aanbod?

Jouw workshop in ons aanbod? Dat kan!

Leuk dat je interesse hebt in jouw workshop vermelden op Urban Heart. De creatieve hub voor leren en creëren.

Urban Heart heeft al meer dan 13 jaar een groot aanbod workshops. We geven graag onze klanten keuze uit een zeer breed en gevarieerd aanbod van de leukste workshops, trainingen en cursussen.

Herken jij dit:

 • Je wil jouw workshop onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep en vaker aanvragen ontvangen.
 • Je wilt meer aanmeldingen voor jouw workshops op datum.
 • Je geeft regelmatig workshops en naast de inkoop, voorbereidingen en het nawerk blijft er weinig tijd en energie over voor marketing en mail

Je plaatst de eerste workshop helemaal gratis op Urban Heart. Bij verkoop van jouw workshop is de commissie voor Urban Heart 12% van de workshop prijs. Je mag deze workshop onbeperkt in onze agenda activiteiten zetten. Dit is onze agenda met workshops op een specifieke datum waar mensen zich voor op kunnen geven.

Wil je meer workshops plaatsen? Dat kan! Hiervoor hebben we het volgende prijsmodel:

Voor een eenmalig bedrag van 79,00 euro ex btw staan jouw workshops op ons platform. Je mag onbeperkt data in onze agenda activiteiten zetten voor al je workshops. De commissie is 12%.

Ontwikkelingen 2024

Achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een portal zodat je zelf toegang krijgt tot jouw workshop op het Urban Heart platform. Je kunt hier dan makkelijk wijzigingen aanbrengen en eventueel ook nieuwe workshops plaatsen.

Ook kun je in de portal zelf contact met de klant hebben om tot een boeking te komen. Dat kan nu ook al, maar dan via een ander systeem.

Wat krijg je:
 • Aanvragen en aanmeldingen voor jouw workshop die direct worden doorgezet zodat je zelf contact kunt opnemen met de klant
 • Vermelding van jouw workshop op Urban Heart in de categorie “workshops”
 • Onbeperkt plaatsen van workshops op datum in de Agenda Activiteiten. Hiervoor kunnen mensen zich individueel of met een klein groepje aanmelden.
 • Kies zelf op welke locaties in Nederland jij jouw workshop wilt aanbieden, je bepaalt zelf de prijs, duur en wat er inclusief is bij de workshop.

Bovenstaande prijs is ex btw. 

Je workshop wordt geplaatst na goedkeuring.

Neem voor meer informatie over onze voorwaarden contact op via info@urbanheart.nl of app via Whatsapp met 085-0656262.

Heb je een vraag over samenwerken?

  captcha

  Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

  (* = altijd invullen)