Workshop Deventer

Op zoek naar een leuke workshop in Deventer? Urban Heart geeft al ruim zeven jaar de gezelligste workshops van Deventer. En dat doen we niet alleen in de leukste stad van Overijssel, maar ook in de wijde omgeving! Op een locatie naar keuze komen we graag langs, maar ook voor op je eigen locatie kan je een workshop boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke workshop in Zwolle of Almelo? Enschede of Hengelo? Apeldoorn, Zutphen, Arnhem of Harderwijk, u vraagt en wij draaien. Het maakt voor ons niet uit of je nou aan het plannen bent voor een vriendinnendag, bedrijfsuitje, familieweekend of vrijgezellenfeestje, want voor elke gelegenheid hebben wij een fantastische workshop in ons aanbod.

Divers workshopaanbod

Voor alle soorten uitjes en workshops in Deventer kan je bij Urban Heart terecht. We hebben een erg groot aanbod creatieve workshops, zoals het schilderen van Dikke Dames, Koeien, Pop-Art Portretten, Servies of een Naaktmodel! Bij deze laatste beschilder je natuurlijk niet het naaktmodel zelf 😉 Lekkere culinaire workshops kunnen ook: Chocolade Maken, een Italiaanse Kookworkshop, of Erotische Bonbons maken. Beauty workshops en muzikale of actieve uitjes maken het aanbod compleet: bij ons kan je in Deventer ook je eigen CD opnemen of een Visagie workshop volgen!

Bezienswaardigheden Deventer

Deventer is ook buiten het fantastische Charles Dickens festival een superleuke bestemming voor een citytrip! De Deventer Koek is natuurlijk in heel Nederland bekend, en je kan hem nergens zo lekker krijgen als in de enige echte Deventer Koekwinkel aan de Brink. Ook is Deventer een van de oudste steden van Nederland, wat je niet alleen terugziet in de prachtige architectuur, maar ook in Museum de Waag in het hartje van de binnenstad: bekijk de bijzondere expositie over 1250 jaar Deventer! En als het lekker weer is, even met het pontje over naar de andere kant van de IJssel en genieten van het uitzicht. De eerste zondag van augustus staat in Deventer natuurlijk in het teken van de grootste boekenmarkt van Europa, maar ook buiten de zomer is er genoeg moois te lezen te vinden in deze stad. Ga na je workshop nog op een literatuurjacht in de vele boekenzaakjes!

Neem ook eens een kijkje op onze homepage!