Bedrijfsuitje Groningen

Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het regelen van het bedrijfsuitje? Een zware taak: binnen budget blijven, alle collega’s tevreden houden, zorgen dat de dag goed verloopt en dat alles wél gezellig blijft. Maar je hebt geluk: bij Urban Heart nemen wij al deze zorgen graag van je over! Bij ons kan je terecht voor een geheel verzorgd bedrijfsuitje in de stad Groningen. Of in de ommelanden natuurlijk! Ook voor uitjes in de provincie, bijvoorbeeld in Winschoten, Stadskanaal, Veendam, Delfzijl, Zuidhorn, Appingedam of Hoogezand, kan je bij Urban Heart aankloppen.

Zeer divers aanbod

Bij Urban Heart bieden we een zeer divers aanbod van workshops en uitjes aan. In totaal is er keuze uit meer dan 90 verschillende workshops! Een groot deel hiervan is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes of personeelsverenigingen. Bijvoorbeeld onze zeer populaire hit Boetseer je Collega! Of samen met de andere mensen uit je team een hilarische Lipdub opnemen. Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag, en dat gaat ook op voor vriendschap tussen leuke collega’s! Samen kokkerellen in bijvoorbeeld onze Tapas Workshop behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Arrangementen voor bedrijven

Wat is er leuker dan een workshop? Twee workshops! Met een heerlijk diner tussendoor, of cocktails achteraf. Bij Urban Heart kan je ook terecht voor een ruime keuze aan arrangementen. Zoals het 100% Groningen Arrangement, Boetseren & Dineren, de Bierproeverij met BBQ, of het Oud Holland Arrangement. Voor zowel een hele dag als een dagdeel! Kijk hiervoor op onze arrangementenpagina. Natuurlijk kunnen wij in overleg ook andere soorten arrangementen voor jullie in elkaar zetten!

Heb je een fantastisch idee voor een dagje weg met het team, maar zie je die optie niet gelijk op onze website staan? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Urban Heart. Of neem een kijkje op onze homepage.