Veelgestelde vragen

Kan ik het aantal personen nog wijzigen? 

Ja, dat kan! Je kunt tot 7 dagen voor aanvang van jullie uitje het aantal personen wijzigen met inachtneming van het minimum aantal personen. Bij een offerte op maat gelden de afgesproken aantallen uit de offerte.

 

Verzorgt Urban Heart ook workshop voor groepen met minder dan het minimale aantal personen?

Dit is mogelijk, elke eerste zondag van de maand is er een DIY Session waarbij je verschillende workshops kunt volgen voor een minimaal aantal personen. Ook kan je de workshop doen op een andere datum maar dan zal er in dat geval wel voor het minimaal aantal personen betaald moeten worden. Het minimum aantal personen staat altijd aangegeven op de site bij de workshop.

 

Wanneer is mijn reservering definitief?

De reservering is definitief als wij een ondertekende opdracht bevestiging hebben ontvangen van jullie die wij opsturen zodra je de workshop wilt bevestigen.

 

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Dit is moeilijk te zeggen. Bepaalde data zijn heel erg snel volgeboekt en andere data zijn juist weer heel rustig. Zaterdagen gaan meestal wel snel en verder zijn de maanden mei, juni, september, november en december vrij druk.

 

Zijn er (gratis) parkeermogelijkheden bij Urban Heart?

Onze workshops zijn altijd in het hartje van de stad, hier kun je gebruik maken van parkeergarages. Deze zijn niet gratis en de kosten voor parkeren zitten niet bij de workshop prijs in.

 

Is er korting mogelijk bij grote groepen?

Ja, meestal is dit mogelijk vanaf 30 personen maar dit verschilt per workshop. Als dit niet op de site staat aangegeven kun je vragen naar de mogelijkheden.

 

Hoe moet ik betalen en wanneer?

De betaling gaat via een factuur, deze wordt samen met de opdrachtbevestiging verstuurd zodra je de workshop wil bevestigen. Als je de factuur hebt ontvangen vragen wij je binnen 14 dagen na factuurdatum het bedrag over te maken naar het rekeningnummer die op de factuur staat vermeld.

 

Kunnen wij ook een workshop op maat krijgen?

Dit kan, neem een kijkje bij maatwerk en daar staat alle informatie die je nodig hebt.

Uw vraag of compliment

    captcha

    Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

    (* = altijd invullen)