Vrijgezellenfeest Apeldoorn

Love and marriage, love and marriage… go together like a horse and carriage! Stapt een van jouw goede vrienden of vriendinnen binnenkort in het huwelijksbootje? Tijd voor een geweldig vrijgezellenfeest in Apeldoorn of omgeving? Laten we daar bij Urban Heart nou net jarenlang ervaring in hebben. Laat het geregel bij ons, zodat jullie met de bride-to-be of groom-to-be gewoon kunnen genieten! Een vrijgezellenfeestje houden in Apeldoorn is overigens altijd een goede keuze, want de stad zit vol gezellige kroegen, clubs, en podia! Er zijn maar liefst drie uitgaansgebieden: het Leienplein, het Caterplein, en het Raadhuisplein. De eerste heeft vooral café’s en restaurants, de laatste vooral terrassen, en het Caterplein is echt de hotspot voor het nachtleven. Live muziek luisteren? Dat kan in het Blues Café, met ruim 200 live optredens per jaar! Of in GIGANT, waar bekende Nederlandse artiesten en veel coverbands optreden.

Ruime keuze voor een vrijgezellenfeest in Apeldoorn

In Apeldoorn biedt Urban Heart meer dan 25 leuke activiteiten aan voor onvergetelijke vrijgezellenfeest. Of je nou iets muzikaals, actiefs, culinairs, grappigs, of creatiefs zoekt voor je vrijgezellenfeestje maakt niet uit: bij ons kan dat allemaal. De grote favoriet bij vrijgezellenfeestjes is natuurlijk de klassieker zoals je hem kent uit Hollywoodfilms. Een nietsvermoedende vrijgezel die een brave schilderworkshop aan het volgen is met de vriendengroep, tot er opeens een naaktmodel verschijnt. Gieren van ‘t lachen en rode wangen gegarandeerd! Ook onze workshop Bonbons Maken is populair, of de ondeugende variant daarvan, Erotische Bonbons Maken. Met een leuke Lipdub kan je ook nooit verkeerd gaan, zeker omdat er zoveel fijne nummers zijn over trouwen en de liefde!

Arrangementen voor Vrijgezellenfeestjes

Less is more is een gezegde dat voor veel gelegenheden opgaat, maar niet voor een vrijgezellenuitje! Het is pas echt een feest als jullie naast een workshop ook nog lekker uit eten gaan, met achteraf bijvoorbeeld nog een workshop Cocktails Shaken! Dan heb je het indrinken ook al geregeld voordat jullie de stad in gaan.

Bij Urban Heart stellen we graag een arrangement voor een onvergetelijke vrijgezellenfeestje in Apeldoorn of omgeving op maat voor jullie samen! Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden. Of neem een kijkje op onze homepage!