Vrijgezellenfeestje Groningen

Gaat jouw beste vriend of vriendin binnenkort trouwen? En willen jullie nog één keer lekker gek doen als vriendengroep voordat het zover is en het single bestaan voorbij is? Laat Urban Heart je perfecte vrijgezellenfeestje regelen! Met acht jaar ervaring in het organiseren van vrijgezellenuitjes wordt jullie feest een avond om nooit te vergeten. En wat is er mooier dan jullie vrijgezellenavond houden in Groningen, de mooiste stad van Noord Nederland? Naderhand het centrum onveilig maken en op kroegentocht door de Poelestraat!

Ruime keuze aan vrijgezellenuitjes

Van ons aanbod van meer dan 90 workshops is een groot deel geschikt voor een vrijgezellenfeestje. Onze Chocolade of Bonbon Workshop bijvoorbeeld! Met de begeleiding van een van onze instructrices leren jullie om zelf je eigen chocoladewerk te creëren. Heerlijk om mee naar huis te nemen! Jullie cacaofantasie kan ook nog net wat pittiger gemaakt worden door Erotische Bonbons te maken. Of nog wat spannender: een echt Naaktmodel Schilderen! Stel je het gezicht voor van de vriend of vriendin die gaat trouwen, op het moment dat er een naaktmodel naar binnen komt wandelen om op canvas te vereeuwigen.

Vrijgezellen Arrangementen

Een workshop doen is leuk, maar twee workshops doen is natuurlijk nog veel leuker! We hebben leuke arrangementen voor vrijgezellenfeestjes. 100% Vrijgezel Vrouw Groningen, en 100% Vrijgezel Man Groningen! Maar ook onze andere arrangementen kunnen zeer geschikt zijn voor een vrijgezellenuitje. For The Ladies, bijvoorbeeld, waarbij jullie armbandjes gaan maken, lunchen, een visagie workshop krijgen en een fotoshoot doen! Of het Zomer Arrangement Vrouw, met de klassieker Slippers Pimpen, een Tafelbuffet en een Cocktail Workshop. Ook andere combinaties van workshops en uitjes van Urban Heart zijn vanzelfsprekend mogelijk: neem contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen gaan regelen. Of neem een kijkje op onze homepage!