Bedrijfsuitje Dokkum

Een bedrijfsuitje organiseren is geen makkelijke taak. Niet als je alles zelf moet doen, tenminste. Het budget beheren, voor elk wat wils vinden, zorgen dat iedereen op de juiste tijd op de juiste plek is, en het geheel nog gezellig houden ook! Bij Urban Heart zijn zorgen echter niet nodig. Het is onze taak om jou te ontstressen en al het regelwerk uit je handen te nemen! Een bedrijfsuitje in Dokkum houden heeft zo zijn voordelen: een of twee workshops van ons zijn perfect te combineren met een wandeling door de historische binnenstad, een bezoek aan het museum of een wandeling door het Lauwersmeergebied. Ook rondom Dokkum organiseren wij graag een bedrijfsuitje voor jullie: bijvoorbeeld in Heerenveen, Sneek, Leeuwarden, Buitenpost, Harlingen, Franeker, Bolsward, Lemmer, Joure of Drachten.

Ruime keuze aan workshops

We bieden in Dokkum ruim 60 workshops aan, waarvan de meerderheid zeer geschikt is voor een bedrijfsuitje in Dokkum. Staan jullie als medewerkers open voor creatieve inspanning? Bij Urban Heart is Hoofd Boetseren de meest geboekte workshop tijdens het bedrijfsuitje met de collega’s. Bij deze workshop gaan jullie in tweetallen elkaars gezicht vereeuwigen in witte chamotte klei. Aan het einde van de workshop mag iedereen hun eigen hoofd weer mee naar huis nemen: mooi voor op de schoorsteenmantel! Een variatie hierop is de workshop Pop-Art Portret Schilderen. In Andy Warhol’s bekende stijl gaan jullie elkaar (of jezelf) afbeelden. Ook voor muzikale uitdagingen kan je bij ons aankloppen: de Popquiz van Urban Heart is een stuk interactiever en spannender dan een reguliere pubquiz! Jullie kunnen als team ook een CD opnemen of een DJ workshop doen, of als jullie echt getalenteerde handen hebben: een workshop Percussie!

Arrangementen Bedrijfsuitjes

Een geslaagd bedrijfsuitje in Dokkum of omgeving verdient meer dan één enkele workshop: daar hoort ook een heerlijke maaltijd bij! En als het even kan nog een tweede activiteit na de lunch of het diner. Er lekker even helemaal uit met je collegae! Bij Urban Heart hebben we jaren ervaring in het samenstellen van arrangementen voor bedrijfsuitjes. In Dokkum hebben we onze populaire arrangementen Boetseren & Dineren en Theepotje Schilderen met een High Tea voor jullie klaarstaan.

Alle combinaties zijn natuurlijk mogelijk! Neem daarvoor gratis en vrijblijvend contact met ons op, dan gaan wij kijken wat we voor jullie kunnen regelen. Of neem een kijkje op onze homepage.