Workshop Leeuwarden

Ben je op zoek naar gezellige en creatieve workshops in Leeuwarden? Zoek niet verder! Bij Urban Heart moet je zijn. Wij geven al jarenlang de leukste workshops van Leeuwarden. Niet alleen in Leeuwarden maar ook op een locatie naar keuze of je eigen locatie komen we graag! Wat dacht je van een workshop in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Franeker of Sneek? Of je nou iets aan het organiseren bent voor je familiedag, bedrijfsuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeestje, wij hebben sowieso een leuke workshop in ons aanbod.

Alle soorten workshops in Leeuwarden

Of het nou gaat om culinaire, muzikale, actieve, of creatieve workshops, je kan er bij ons voor terecht. Maar ook voor dans, teambuilding of beauty workshops en leuke quizzes of spellen draaien wij onze hand niet om! Wat dacht je van een CD opnemen, bijvoorbeeld? Of onze eigenzinnige Popquiz? Als je meer houdt van een activiteit in de buitenlucht, kan je de Ljouwerder straten op voor onze interactieve Foto Mystery Tocht, of de hilarische Koldertocht. Durf jij samen met collega’s of vrienden Us Mem te beklimmen voor een grappige foto? Doe het bij Urban Heart!

Leeuwarden

Leeuwarden is een heerlijke stad om een weekend weg met familie of vrienden te plannen. Een bezoek aan het nieuwe Fries Museum of even naar het theater in De Harmonie. Neem ook vooral een kijkje bij de historische Blokhuispoort, tot 2007 nog een functionerende gevangenis! Een rondvaart met stadsgids door de grachten, dat kan niet alleen in Amsterdam, maar ook hier in Friesland. En als aan het einde van de dag je buik rommelt is er keuze te over aan leuke restaurantjes!

Neem ook eens een kijkje op onze homepage!