De Urban Heart Foundation heeft met onderstaande activiteiten als doel om mensen die te maken hebben gehad met een tegenslag een fantastisch moment te bezorgen. Of ze nou piepjong zijn, stokoud, of ergens daartussenin zijn. We doen dit, ook al is het maar heel kort, omdat we hopen dat zorgen en verdriet even worden vergeten.

Urban Heart Foundation Agenda
20 september 2024
Groningen

Zelf als edelsmid aan de slag met zilver!

v.a.

0.00

per persoon
Urban Heart Foundation Activiteiten
URBAN HEART FOUNDATION

Een blijvende herinnering!

De Urban Heart Foundation heeft als doel om mensen die te maken hebben gehad met een tegenslag een fijne dag of moment te bezorgen. Of ze nou piepjong zijn, stokoud, of ergens daartussenin. Voor elke leeftijd kunnen wij een onvergetelijk moment regelen zodat zorgen en verdriet misschien heel even vergeten worden.

Denk hierbij aan ouders met een ernstig ziek kind die even behoefte hebben aan een zorgeloze middag. Of een gezin dat leeft in armoede, dat een keer de kans krijgt om een bijzonder kinderfeestje te doen wat anders niet betaalbaar is. Een vrouw met baarmoederhalskanker die even iets anders heeft om aan te denken. Of (groot)ouders die een (klein)kind zijn verloren, en samen een prachtig schilderij maken ter herinnering.

Waarom Urban Heart Foundation?

In 2018 heeft Renata de Urban Heart Foundation opgericht. Aan het begin van 2016 werd zij zelf gediagnosticeerd met borstkanker. Tijdens haar ziekte merkte ze dat de behoefte aan een “normale” middag vol gezelligheid ontzettend groot was. Weg van de medische hectiek van chemokuren en operaties, wat ruimte voor creativiteit en inspiratie! Even puur genieten en in de watten gelegd worden.

De mogelijkheid voor een fijn uitje is helaas niet voor iedereen binnen bereik. De mensen die het ‘t hardste nodig hebben weten er niet vanaf, kunnen het niet betalen, en hebben vaak de extra energie niet om zoiets te organiseren. Daarbij komt de Urban Heart Foundation in beeld! Renata is inmiddels gelukkig schoon verklaard, en wil het succes van haar bedrijf ook inzetten om terug te geven aan de samenleving. En de rest van het Urban Heart team draagt daar graag hun steentje aan bij!

Bestaat jouw leven op dit moment uit angst, verdriet en/of ziekenhuisbehandelingen? Wil je tussen je ziekte door een moment van even wat anders. Bij Urban Heart geloven we in de kracht van creativiteit om heel even uit je angst te komen, even aan wat anders te kunnen denken en met je handen te werken. In een periode van ziekte, hoe lang of kort ook is er ook eenzaamheid. Tenslotte gaat het leven ‘gewoon’ door. Vaak betekent dit dat je partner weer gaat werken, je kinderen naar school en ook je vrienden of vriendinnen hebben niet altijd tijd om bij je te zijn. Herken jij je in hierin kijk dan in onze agenda met dagactiviteiten en meld je aan. Je bevindt je in een groep gelijkgestemden. Hier is ruimte voor herkenning een gesprek maar juist ook voor stilte, gezelligheid en even niet ziek zijn. We gaan voor een moment van creatief plezier. Er even uit.

Kom zoals je bent, zoals je was of zoals je graag zou willen zijn!

Ken jij iemand? Help jij ons mee?

Ken jij iemand die wel een opkikker, een warme moment kan gebruiken? Meld hem of haar aan door een mailtje te sturen naar foundation@urbanheart.nl. Of wil jij ons helpen als vrijwilliger? Dan kan je terecht bij hetzelfde e-mail adres!

Gaat jouw hart hier ook naar uit?

Bedrag