Bedrijfsuitje in Enschede

Het bedrijfsuitje organiseren bestaat uit regelwerk, regelwerk, en nog eens regelwerk. Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het bedrijfsuitje, of het uitje van de personeelsvereniging? Dan hebben wij goed nieuws voor je: bij Urban Heart nemen we graag het merendeel van het geregel uit je handen! Geef ons de groepsgrootte, interesses, datum en het budget door, en wij kunnen ongetwijfeld een mooie middag voor jullie samenstellen. Bij ons kan je terecht voor een geheel verzorgd uitje in Enschede. Maar ook elders in Twente! Je kan bij Urban Heart aankloppen voor bedrijfsuitjes in onder andere Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Borne, Tubbergen of Denekamp.

Ruim aanbod

Bij Urban Heart hebben we een zeer divers assortiment aan de leukste workshops en uitjes. In Enschede is er zelfs keuze uit meer dan 40 verschillende activiteiten! De meeste hiervan zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes of personeelsverenigingen. Bijvoorbeeld onze hit Boetseer je Collega, of een Pop-Art Portret Schilderen! Wat ook kan, is samen met de je team een leuke Lipdub opnemen. Fans van zoetigheid? Dan kan je ook samen met al je collega’s Bonbons komen maken.

Bedrijfsuitjes Arrangementen

Wat is er leuker dan één workshop? Twee workshops! Met een goed diner achteraf, of lunch tussendoor. Bij Urban Heart kan je ook terecht voor een arrangement op maat! Heb je een fantastisch idee voor een dagje weg met het team, maar zie je die optie niet gelijk op onze website staan? Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Urban Heart voor de mogelijkheden.