Vrijgezellenfeest Zwolle

Trouwen doe je niet alleen, en dat geldt zeker voor de vriendengroep van zowel de bruid als bruidegom! Er is geen betere manier om je voor te bereiden op een huwelijk dan een fantastisch vrijgezellenfeestje in Zwolle of omgeving. Een goed vrijgezellenfeestje hoeft echt geen drama te zijn om te regelen! Niet als je het boekt bij Urban Heart tenminste: wij nemen graag al het regelen en alle zorgen uit je handen. Wij hebben jarenlang ervaring in het organiseren van de leukste vrijgezellenuitjes in Zwolle en omgeving. Een dag om nooit te vergeten! En natuurlijk is er niks beter dan het vrijgezellenuitje houden in Zwolle! Naderhand party hardy in de Voorstraat, shots in Het Vliegende Paard, en de Grote Markt ‘s nachts onveilig maken.

Ruime keuze aan vrijgezellenuitjes in Zwolle

Urban Heart biedt vele tientallen workshops en uitjes aan, dus je hebt keuze te over voor het vrijgezellenfeestje in Zwolle! De klassieker is natuurlijk het schilderen van een Naaktmodel. De bruid of bruidegom zal nietsvermoedend in het atelier een stilleven staan te schilderen, als een van onze naaktmodellen naar binnen komt paraderen. Verrassing! Een andere geschikte optie is Bonbons Maken, of zelfs Erotische Bonbons maken. Om je vingers bij af te likken! Een Lipdub is een andere knaller voor vrijgezellenfeestjes. Met de hele vriendengroep een videoclip maken terwijl jullie Marry You of Love and Marriage playbacken: superleuk om op de bruiloft af te spelen!

Vrijgezellen Arrangementen

Dancing on my own is mogelijk, maar it takes two to tango. Hetzelfde gaat op voor workshops: ééntje volgen is leuk, maar twee of meer is natuurlijk helemaal een feestje! We hebben in ons aanbod twee perfecte arrangementen voor vrijgezellenfeestjes: 100% Vrijgezel Vrouw, en 100% Vrijgezel Man! Maar we hebben ook andere arrangementen die erg geschikt kunnen zijn voor een vrijgezellenuitje. For The Ladies waarbij jullie allemaal schattige armbandjes maken, van een heerlijke lunch genieten, een workshop visagie krijgen, en een fotoshoot als afsluiter doen! Een andere mogelijkheid is het Zomer Arrangement Vrouw bijvoorbeeld, met Slippers Pimpen, een tafelbuffet als diner, en achteraf een Cocktail Workshop.

Ook andere combinaties van workshops en uitjes zijn vanzelfsprekend mogelijk bij Urban Heart: we gaan direct kijken wat we voor jullie kunnen betekenen als je contact opneemt! Of neem een kijkje op onze homepage.