Vrijgezellenfeest Leeuwarden

Zit er in jouw vrienden- of vriendinnengroep iemand die binnenkort het het vrijgezellenbestaan op gaat geven? En is het hoog tijd voor nog één heel vet vrijgezellenfeestje met alle vrienden voor het zover is? Laat Urban Heart je helpen met het organiseren van het ideale vrijgezellenfeestje in Leeuwarden of omgeving! Met jarenlange ervaring in het regelen van vrijgezellenuitjes wordt jullie vrijgezellenavond een dag om nooit te vergeten. En natuurlijk is er niks mooier dan die avond houden in Leeuwarden! Naderhand de Doelesteeg in duiken voor een kroegentocht en lichtelijk aangeschoten allemaal op Us Mem proberen te klimmen. Kijk, dat is ‘t mooie van Leeuwarden!

Ruime keuze aan vrijgezellenuitjes in Leeuwarden

Met meer dan 90 workshops in ons aanbod is vanzelfsprekend een groot aantal geschikt voor een vrijgezellenfeestje in Leeuwarden of omgeving. Onze Chocolade Workshop bijvoorbeeld! Onder de begeleiding van een van onze instructeurs leren om zelf je eigen chocolaatjes te maken. Lekker om achteraf mee naar huis te nemen! Jullie cacaofantasie kan ook spannend gemaakt worden door heuse Erotische Chocolaatjes te creëren. Of nog een stapje verder: een Naaktmodel Schilderen! Stel je voor hoe de vriend of vriendin die in het huwelijksbootje stapt kijkt op het moment dat er een naaktmodel naar binnen komt wandelen om op het doek te vereeuwigen.

Vrijgezellenfeest Arrangementen

Een workshop doen is leuk, maar een heel vrijgezellenfeest arrangement volgen is natuurlijk nog veel leuker! We hebben twee perfect afgestemde arrangementen voor vrijgezellenuitjes: 100% Vrijgezel Man, en 100% Vrijgezel Vrouw! Maar ook andere arrangementen van ons kunnen erg geschikt zijn voor een vrijgezellenuitje. Het Zomer Arrangement Vrouw bijvoorbeeld, met het populaire Slippers Pimpen, een tafelbuffet voor het diner, en een Cocktail Workshop achteraf. Of For The Ladies waarbij jullie allemaal leuke armbandjes gaan maken, lekker gaan lunchen, een visagie workshop krijgen, en als afsluiter een fotoshoot doen!

Ook andere combinaties van uitjes en workshops voor een vrijgezellenfeestje in Leeuwarden of omgeving zijn vanzelfsprekend mogelijk bij Urban Heart: we kijken gelijk wat we voor je kunnen gaan regelen als je contact met ons opneemt! Of neem een kijkje op onze homepage!