Vrijgezellenfeest Dokkum

Als goede vrienden van jou binnenkort het huwelijksbootje in stappen, dan is er maar één manier om ze een behouden vaart te wensen: een fantastisch vrijgezellenfeestje in Dokkum of omgeving! En laten we in het organiseren van vrijgezellenuitjes in Dokkum nou net jarenlang ervaring hebben bij Urban Heart. Laat het geregel aan ons over, zodat jullie met de groom of bride-to-be lekker kunnen genieten! Dokkum is een fijne bestemming voor een vrijgezellenfeest, want er zijn genoeg gezellige eet- en drinkgelegenheden in de mooie binnenstad. Naderhand nog even drankjes doen bij De Posthoorn, darten bij Eric’s Café, een borrel bij ‘t Raedhus, of lekker dansen bij De Ponderosa!

Ruime keuze

In Dokkum bieden we meer dan 60 leuke workshops aan voor een onvergetelijke vrijgezellenfeest. Of je nou iets creatiefs of actiefs, iets muzikaals of iets culinairs, iets grappigs of iet stouts zoekt voor je vrijgezellenfeest: bij ons kan het allemaal. De topfavoriet voor vrijgezellenuitjes is natuurlijk het naaktmodel dat als verrassing komt binnenwandelen. Jullie nietsvermoedende vrijgezel zal net bezig zijn met een brave schilderworkshop, als er opeens een naakte dame of heer naar binnen paradeert! Gieren van ‘t lachen en rode koontjes gegarandeerd! Een Burlesque of 50 Tinten Dansworkshop behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is Bonbons Maken een erg populaire workshop voor vrijgezellenfeestjes. Of de ondeugende variant daarvan: Erotische Bonbons Maken! Je kan ook nooit verkeerd gaan met een Lipdub: zeker aangezien er zoveel goede nummers zijn over het huwelijk en de liefde!

Arrangementen voor Vrijgezellenfeestjes

Één workshop maakt nog geen vrijgezellenfeestje, maar twee workshops wel! Helemaal als jullie het combineren met een diner tussendoor. Wij stellen graag het perfecte vrijgezellenarrangement voor jullie samen! Eerst een naaktmodel schilderen, vervolgens samen eten, dan een muzikale of quizachtige workshop, en vervolgens lekker de stad in en drankjes doen!

Bij Urban Heart stellen we graag een arrangement op maat voor jullie samen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of neem een kijkje op onze homepage!