Vrijgezellenfeest Assen

Gaan goede vrienden van jou binnenkort als gehuwd paar verder? Bruno Mars zong het al in Marry You: “It’s a beautiful night, we’re looking for something fun to do” – en er is niets leukers dan een geslaagd vrijgezellenfeestje! Bij Urban Heart organiseren we al jarenlang jaar de leukste vrijgezellenuitjes van Assen. Het geregel kan je gerust aan ons overlaten. Assen is een topbestemming voor jullie vrijgezellenfeest, want er zijn meer dan genoeg leuke eet- en drinkgelegenheden in het gezellige centrum. Naderhand drankjes doen bij Muziekcafé The Sound of Grandcafé Liff en dan dansen bij Partycentrum Bullseye!

Ruime keuze voor een vrijgezellenfeestje in Assen

In Assen bieden we maar liefst 50 leuke activiteiten aan. Of je nou iets actiefs, culinairs, creatiefs, muzikaals, iets grappigs of iets ondeugends zoekt voor je vrijgezellenfeest: dat kan allemaal bij Urban Heart. De grote knaller voor vrijgezellenfeestjes is vanzelfsprekend het naaktmodel dat tot grote schok van de vrijgezel binnen komt wandelen. Blozende wangen gegarandeerd! Een 50 Tinten Dansworkshop, of een Burlesque workshop, is ook mogelijk! Bonbons Maken is ook een erg populaire workshop voor vrijgezellenfeestjes. Of de stoute variatie daarop: Erotische Bonbons Maken! Tot slot kan je ook nooit fout gaan met een Lipdub: zeker aangezien er zoveel goede nummers zijn over het huwelijk en de liefde! Love and Marriage, Marry Me, Marry You, keuze te reuze!

Arrangementen voor Vrijgezellenuitjes

Een vrijgezellenfeest is niet uit en klaar na slechts één workshop: daar hoort nog een heerlijke maaltijd achteraf bij, en het liefst nog een tweede activiteiten! Bij Urban Heart stellen wij graag het ideale vrijgezellenarrangement voor jullie samen! Ontdek welke activiteiten we aanbieden in Assen en stuur ons dan gratis en vrijblijvend een berichtje om te zien welke hiervan goed te combineren zijn. Eerst een naaktmodel schilderen bijvoorbeeld, dan samen eten, nog een muzikale of quizachtige workshop, en vervolgens lekker de stad in en drankjes doen!

Neem een kijkje op onze homepage!