1 dag verbindings retraite 21 januari - Urban Heart

1 dag verbindings retraite 21 januari

Een dag volledig focussen op jezelf!

1 dag verbindings retraite 21 januari

Het thema van deze dag is winter.

Ben je op zoek naar een moment om uit de hectiek van het leven te stappen en jezelf opnieuw te ontdekken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze 1 dag verbindings retraite biedt jou de kans om de regie over je leven terug te pakken, jezelf te verbinden met gelijkgestemden en te genieten van een dag volledig in het teken van zelfzorg.

Terugpakken van de regie over je leven

Wat kun je verwachten tijdens onze verbindingsretraite? Allereerst staat de dag volledig in het teken van jou. Je krijgt de gelegenheid om jezelf te focussen en te verdiepen in wat echt belangrijk is in het leven, zodat je weer kunt genieten en gelukkig kunt zijn.

Een van de hoogtepunten van onze retraite is de verbinding die je zult ervaren. Je zult de kans krijgen om jezelf te verbinden met andere gelijkgestemde individuen, die net als jij op zoek zijn naar inspiratie en persoonlijke groei. Samen zullen we een omgeving creëren waarin openheid en begrip centraal staan, zodat je authentieke connecties kunt maken.

Onze retraite wordt geleid door Roel en zijn team van experts, die je gedurende de dag zullen begeleiden. Elke retraite heeft een uniek thema, geïnspireerd door de vier seizoenen. Op die manier kun je de retraite kiezen die het beste aansluit bij jouw behoeften op dat moment. Tijdens de dag zul je genieten van ontspanningsoefeningen, reflectiemomenten en inspirerende activiteiten die nieuwe inzichten zullen bieden.

Ontspanning, reflectie, inspiratie en nieuwe inzichten

Verwacht een mix van ontspanning, creativiteit, verbinding en culinaire verrassingen. We geloven dat deze elementen samen een holistische ervaring creëren, waarin je niet alleen tot rust komt, maar ook ruimte hebt om je creatieve kant te verkennen en de koers van jouw leven te bepalen.

Ons doel is om jou bewuster te laten leven en nog meer te laten genieten van het leven. Door deze ééndaagse retraite krijg je de kans om even stil te staan, te reflecteren en nieuwe energie op te doen. Laat jezelf verwennen en verzorgen terwijl je je innerlijke zelf herontdekt en weer in verbinding komt met je hart, creativiteit en unieke energie.

Dus, als je verlangt naar een dag vol zelfzorg, verbinding en inspiratie, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze ééndaagse verbindingsretraite.

Een retraite van één dag die in het teken staat van verbinding. (Her)verbinden met je hart, je creatiekracht en jouw unieke energie. Laat je begeleiden door Roel en zijn team tijdens een dag vol rust, creativiteit, inspiratie en nieuwe inzichten, verbinding, muziek, culinaire verrassingen en de koers van jouw leven bepalen.

We doen het samen op 25 juni met een fijne groep gelijkgestemden, want je bent niet de enige dit het lastig vindt. Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van (h)erkenning.

Feestdag van (h)erkenning

Op deze feestdag van (h)erkenning laten we je weer herinneren wie je werkelijk echt bent. Je zal ervaren hoe het is om in verbinding, blijheid, chillheid en rust te leven. Dit doen we door avontuurlijke, ontspannende, creatieve activiteiten en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Laat je verrassen. Hierdoor ontmoet jij jezelf weer en raak jij weer in verbinding met jezelf. Je zult in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken en je wordt even helemaal ontzorgd.

Er wordt gezorgd voor muziek:  “ muziek brengt je naar diepere verbinding en muziek raakt ons waar woorden niet kunnen komen.”

Schrijf je vandaag nog in en geef jezelf deze onvergetelijke ervaring cadeau die je leven zal verrijken. Het is tijd om bewust te leven en volop te genieten!

Klik hieronder op Arnhem voor meer informatie. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Dorpshuis in Groessen (gemeente Duiven)
21 januari 2024 - inloop 10:00 - start 10:30 tot 16:30
125,- incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon