Arrangement in Japanse stijl - Urban Heart

Arrangement in Japanse stijl

Van Kokedama naar Japanse Smaakexplosie

Arrangement in Japanse stijl

Van Kokedama naar Japanse Smaakexplosie - Een Betoverend Twee-in-één Arrangement!"

Stap binnen in een wereld van sereniteit en culinaire ontdekking met ons unieke arrangement, in Japanse Stijl waarin we twee inspirerende workshops combineren voor een onvergetelijke ervaring.

Deel 1: Ontdek de Zen van Kokedama 

De Kunst van Kokedama

De dag begint in de rustgevende sfeer van onze Kokedama workshop, een eerbetoon aan de Japandi-stijl die harmonie in eenvoud en natuurlijke elegantie weerspiegelt. Hier ervaar je de Japanse kunst van de Kokedama, waar planten omhuld worden in mos, geïnspireerd door de kalme Japandi-esthetiek.

Creëer Jouw Eigen Kokedama

Je kiest drie prachtige planten die als basis dienen voor je eigen Kokedama creaties. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij elke stap, terwijl je met zorgvuldig geselecteerd mos de wortels van de planten omhult. Je hebt de keuze om je Kokedama plantenhangers op te hangen, waardoor een Zen-achtige ambiance ontstaat, of om ze elegant op terracotta schaaltjes te plaatsen om naadloos bij je Japandi interieur te passen.

Breng de Natuur in Huis

Deze ochtendworkshop omarmt de essentie van Japandi en biedt twee verfijnde Kokedama creaties om je omgeving te verrijken met de rustige esthetiek van Japan.

Japanse Smaakbeleving

Authentieke Japanse Culinaire Reis

Na de kalme ochtend met Kokedama, prikkel je in de middag je smaakpapillen met onze authentieke Japanse kookworkshop. Deze culinaire reis neemt je mee door de diverse smaken en gerechten van Japan, een perfecte aanvulling op de evenwichtige Japandi-esthetiek.

Onthul de Geheimen van de Japanse Keuken

Onze ervaren kok leidt de workshop en onthult de geheimen van de Japanse keuken terwijl je traditionele gerechten uit verschillende regio's bereidt. Proef de variëteit van Japanse smaken, van Hokkaido's beroemde ramen tot Kansai's okonomiyaki, Hiroshima's Hiroshima Okonomiyaki tot Kyushu's tonkotsu ramen. De workshop wordt afgesloten met een smakelijke maaltijd, bestaande uit de gerechten die je hebt bereid.

Proef en Ervaar

Deze middagworkshop is ontworpen om je waardering voor de Japanse cultuur en keuken te verdiepen, terwijl je geniet van een gezellige maaltijd in een ontspannen sfeer.

Dompel Je Onder in de Japanse Smaakwereld

Dit arrangement, biedt je de mogelijkheid om zowel de kalmerende essentie van Japandi als de smaken van Japan te omarmen. Maak van je dag een reis van rust naar culinaire verrukking en beleef de schoonheid van Japan.

Voorbeeld met tijden:

14:00 - 16:00 Kokedama workshop

17:00 - 20:00 Authentiek Japans koken

Boek nu dit unieke arrangement bij Urban Heart en ervaar de tijdloze esthetiek van Kokedama en de smaken van Japan! Beleef harmonie tussen natuur en design en creëer je eigen oase van rust in je huis.

KLIK HIERONDER OP GRONINGEN VOOR MEER INFORMATIE.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Deze workshop is incl. locatie voor de workshop en kookstudio voor de kookworkshop. Incl 2 drankjes naar keuze tijdens de kookworkshop en koffie en thee tijdens de workshop Kokedama. 

Groningen
5,5 uur
94,- euro p.p. excl. 21% btw
Vanaf 10 personen

105.00