Bonbons Maken Groningen - Urban Heart

Bonbons Maken Groningen

Ontdek de Zoete Wereld van Zelfgemaakte Bonbons

Bonbons maken Groningen

Ontdek de Zoete Wereld van Zelfgemaakte Bonbons

Altijd al zelf eens een keer bonbons willen maken? Dat kan, want tijdens deze heerlijke chocolade workshop in Groningen ga je aan de slag om je eigen doosje vol verrukkelijke bonbons te creëren. Bereid je voor op een smakelijk avontuur, want er is chocolade in overvloed!

Leer de Kunst van het Bonbons Maken

Tijdens deze chocolade workshop word je ondergedompeld in de geheimen van het bonbons maken. Je leert met diverse ingrediënten en bijpassende technieken hoe je prachtige bonbons kunt creëren.

Van Massieve Bonbons tot Ganache Vullingen

Van massieve bonbons tot een heerlijke vulling die we Ganache noemen; je zult ontdekken hoe je deze lekkernijen met precisie kunt maken. En niet te vergeten, we zullen je laten zien hoe je deze verrukkelijke vullingen perfect in de bonbons krijgt.

Handgemaakte Chocoladeflikken

Handgemaakte flikken zijn ook een essentieel onderdeel van deze workshop, en we zullen je de kunst van het maken ervan bijbrengen.

Creativiteit Ontketend: Bonbonvormgeving en Decoratie

Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze workshop opdoet, kun je thuis zelf aan de slag gaan en indruk maken op vrienden en familie met je zelfgemaakte bonbons. Je zult versteld staan van je eigen talent terwijl je bonbons vormgeeft en decoreert.

Een Zoete Beleving van Begin tot Eind

Tijdens de workshop kun je genieten van de heerlijke aroma's en smaken van chocolade. Je mag natuurlijk proeven van je creaties terwijl je bezig bent, en na afloop van de workshop kun je je eigen doosje bonbons vullen met de bonbons die je hebt gemaakt. Een mooi aandenken aan een onvergetelijke ervaring!

Schrijf je In voor de Bonbonworkshop in Groningen

Dus, als je zin hebt in een gezellige en smakelijke dag vol chocoladeplezier, schrijf je dan in voor onze bonbonworkshop in Groningen. Of je nu een chocolade-liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit om samen met vrienden, familie of collega's te doen, deze workshop zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis, vaardigheden en natuurlijk je eigen handgemaakte bonbons om van te genieten. Aarzel niet, kom en laat je innerlijke chocolatier ontwaken in Groningen!

Wil je deze workshop cadeau geven? 

Deze workshop cadeau geven? Koop hier je Urban Heart Waardebon!

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie zoals locatie, tijd en prijs.

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Folkingestraat 9B, Groningen
3 december 2023 l 14:00 - 16:30
35,00 euro p.p. incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

35.00