Chairdance workshop - Urban Heart

Chairdance workshop

Sensuele verleiding met Chair dance!

Chairdance workshop

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring om iets te vieren? Of het nu gaat om een ​​vrijgezellenfeestje, een verjaardag of gewoon een lekker excuus om samen te komen voor een leuke beleving, onze Chair Dance workshop is precies wat jullie nodig hebben!

Wat is Chair Dance?

Chair Dance is een unieke dansvorm waarbij een stoel wordt gebruikt als hulpmiddel om sensuele bewegingen te creëren. Deze vorm van dansen is zowel leuk als uitdagend, en het is de perfecte manier om je vrouwelijkheid te vieren en je zelfvertrouwen te vergroten. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van deze heerlijke sensuele dans.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop leer je een reeks sensuele bewegingen en een choreografie die speciaal is ontworpen om uit te voeren met een stoel. Deze workshop is all about vrouwelijkheid, nieuwe dansmoves en plezier hebben met je vriendinnen. Onze instructeurs zorgen voor een ondersteunende en inclusieve omgeving, zodat  jullie je comfortabel voelen om jezelf uit te drukken en te genieten van de workshop. Iedereen kan hier aan meedoen. .

Waarom Chair dance?

Chair Dance gaat niet alleen over het leren van nieuwe dansbewegingen; het gaat ook over zelfexpressie, zelfvertrouwen en het vieren van vrouwelijkheid. Het is een geweldige manier om uit je comfortzone te stappen, nieuwe vrienden te maken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Dus waar wacht je nog op? Kom en ontdek de kunst van sensuele beweging met onze Chair Dance workshop!

Neem contact met ons op door hieronder te kiezen voor de stad van jullie keuze. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is exclusief locatie, horeca en eventuele reiskosten. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je tips over een locatie of een locatie bijboeken? Geef het aan bij je boeking. Dit is mogelijk vanaf 55 euro per workshop. 

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Groningen
1,5 uur
30,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 8 personen

30.00