Countryband Buckle and Boots - Urban Heart

Countryband Buckle and Boots

Country classics, moderne hits en bekende country nummers

Countryband Buckle and Boots

Als je op zoek bent naar een countryband die je gasten op een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement kan vermaken, dan is er geen betere keuze dan deze geweldige groep van 5 mannen met vrouwelijke leadzangeres. De countryband Buckle and Boots hebben een unieke 4 stemmige zang. Met een mix van klassieke en moderne countrymuziek, aangevuld met wat country rock, is deze band de perfecte keuze voor elk evenement dat een beetje Amerikaanse stijl kan gebruiken.

Met hun uitgebreide repertoire van country classics, moderne hits en bekende nummers van artiesten als Alan Jackson, Dolly Parton, Eagles, Allison Krauss en George Strait, heeft deze band alles wat je nodig hebt om je gasten te vermaken. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen sfeer voor een laid-back avond of een feestelijke stemming voor op de dansvloer, deze band kan het allemaal aan.

Het beste van deze band is dat ze zich altijd volledig inzetten om hun publiek te vermaken. Met hun talent, ervaring en enthousiasme weten ze elk nummer tot leven te brengen en het publiek te laten genieten. Bovendien weten ze precies wat nodig is om een geweldige show te geven.

Als je deze band boekt voor je evenement, hoef je je geen zorgen te maken over het geluidssysteem en de verlichting. Ze brengen alles wat nodig is om de show tot een succes te maken. Ze zorgen voor de beste geluidsapparatuur en de juiste verlichting, zodat je gasten kunnen genieten van de muziek en een onvergetelijke avond beleven.

Boek deze geweldige countryband Buckle and Boots vandaag nog voor je volgende evenement en geef je gasten een avond om nooit te vergeten. Met hun ongelooflijke talent en jarenlange ervaring, zul je versteld staan van hoeveel plezier je gasten zullen hebben. Neem nu contact op met deze band en plan je evenement in stijl!

KLIK HIERONDER OP LOCATIE NAAR KEUZE VOOR MEER INFORMATIE EN OM TE BOEKEN!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Locatie naar keuze
Op aanvraag
Prijs op aanvraag
Geschikt voor kleine en grote gelegenheden

1,000.00