Ecotuintje in Fles DIY pakket - Urban Heart

Ecotuintje in Fles DIY pakket

Samen thuis een Ecotuintje in fles maken.

Thuis Ecotuintje maken

Volg je liever thuis een creatieve workshop? Geen probleem! Je kunt bij ons nu een Ecotuintje DIY pakket  kopen om lekker thuis aan de slag te gaan.

Dit relatief nieuwe fenomeen zie je steeds vaker voorbij komen op Instagram en Pinterest. In de fles wordt door middel van een specifieke samenstelling van onder andere verschillende plantjespotgrond, grint en decoratiematerialen een compleet ecosysteem gecreëerd in een afgesloten pot of fles. Hierdoor hebben de plantjes geen onderhoud en water nodig. Jij kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan zonder oppas voor de plantjes.

Deze fles of pot met een eigen ecosysteem wordt ook wel terrarium genoemd. In de pot ontstaat een eigen ecosysteem. Het water verdampt in de pot en drupt vanaf het glas weer terug in pot en een afgevallen blad wordt omgezet in voeding. De plantjes kunnen jaren voorruit. Mocht je dus geen groene vingers hebben is dit ideaal om toch groen in je woonkamer te hebben.

In het pakket zit een handleiding waarin je alle tips en tricks leert over hoe je een Ecotuintje in Fles maakt. Maak je dus geen zorgen je staat er natuurlijk niet volledig zonder hulp voor 😉 Ook zijn in het pakket alle benodigdheden toegevoegd om het Ecotuintje op de afbeelding hiernaast te maken. Maar wees vooral creatief en geef je eigen wending aan de Ecotuin.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Thuis
Ongeveer 1,5 uur
40,- euro per persoon incl. btw
Vanaf 1 persoon

25.00