Frida schilderen - Urban Heart

Frida schilderen

In de Voetsporen van Frida!

Frida schilderen

Stap binnen in de kleurrijke en expressieve wereld van Frida Kahlo in deze schilderworkshop! Jullie gaan een schilderij maken,  je eigen Frida masterpiece. Een zelfportret van Frida zoals ze het zelf zo vaak geschilderd heeft en dan met je eigen twist. Je mag je creativiteit zoals bij al onze workshops de vrijheid geven.

Naast alle kunstenaars in ons aanbod zoals Warhol, Pollock en Brood verdiend deze krachtige vrouw een eigen bijzondere plek.

Frida

Frida Kahlo was een Mexicaanse kunstenares die leefde van 1907 tot 1954. Ze staat bekend om haar krachtige en emotionele zelfportretten, waarin ze haar pijn, vreugde en persoonlijke strijd uitdrukte. Haar werk wordt gekenmerkt door levendige kleuren, symboliek en surrealistische elementen. Frida's leven was vol ups en downs, met ernstige gezondheidsproblemen en persoonlijke tragedies, maar ze bleef haar kunst gebruiken als een vorm van zelfexpressie en politiek statement. Haar unieke stijl en onconventionele leven hebben haar tot een icoon in de kunstgeschiedenis gemaakt, wiens invloed nog steeds voelbaar is vandaag.

In deze workshop maken jullie een prachtig en kleurrijk zelfportret van Frida. Teken en schilderervaring is niet nodig. We helpen jullie om er een prachtig werk van te maken wat zeker een plekje gaat krijgen in huis.

Klik hieronder op de stad van jouw keuze voor meer informatie zoals prijs. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is exclusief locatie, horeca en eventuele reis- en parkeerkosten.

We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je tips over een locatie? Geef het aan bij je boeking.

Wil je met minder personen dan het minimum deze workshop doen? Je betaald voor het minimum aantal.

Groningen
2,5 uur
36,- euro p.p. incl btw
vanaf 8 personen

Extra's

36.00