Groningse kookworkshop - Urban Heart

Groningse kookworkshop

Leer de leukste streekgerechten koken.

Groningse kookworkshop 

Als je op zoek bent naar heerlijke gerechten uit de regio Groningen, dan ben je bij deze Groningse kookworkshop aan het juiste adres! Groningen is een regio die bekend staat om zijn heerlijke gerechten en streekgerechten. In deze workshop leer je hoe je deze gerechten zelf kunt maken en proeven.

Een van de meest bekende Groningse producten is de bekende Groningse droge worst. Deze worst wordt gemaakt van varkensvlees en is gedroogd en gerookt. Je kunt het serveren als een voorgerecht of als een snack met een biertje. we passen deze worst toe in leuke recepten.

Een ander populair gerecht uit de regio Groningen is de Groningse mosterdsoep. Deze soep wordt gemaakt van groenten, aardappelen, spekjes en natuurlijk Groningse mosterd. Het is een heerlijk hartig gerecht dat perfect is voor de koudere dagen.

Een derde Gronings gerecht waar we mee werken is de bekende 'Groninger koek'. Dit is een soort peperkoek gemaakt van roggebloem en bruine suiker. Het is heerlijk om in een zoet dessert te verwerken dat perfect is voor na de maaltijd.

Tot slot gaan we nog een Gronings stoofgerecht maken genaamd 'blinde vinken'. Deze gehaktrolletjes worden gevuld met spek, ui en champignons en gestoofd in een saus van tomatenpuree en wijn. Het is een hartig gerecht dat perfect is voor een gezellige avondmaaltijd.

Deze kookworkshop is de perfecte manier om kennis te maken met de heerlijke en unieke gerechten uit de regio Groningen. Samen met onze professionele koks leer je hoe je deze gerechten kunt maken en natuurlijk kun je ze ook proeven. Dus als je op zoek bent naar een leuke en smakelijke kookervaring, boek dan nu onze Groningse kookworkshop!

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie zoals prijs. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Deze workshop is inclusief 2 drankjes naar keuze.

In het weekend rekenen we vanaf 45,45 exclusief btw voor de workshop locatie. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte.

Groningen
Ongeveer 3 uur
49,60 euro per persoon excl. btw (+/- 60,00 p.p. incl. btw)
Vanaf 10 personen

55.00