Kesbeke Lamp Maken workshop Groningen - Urban Heart

Kesbeke Lamp Workshop online

Een hippe lamp in een pot!

Kesbeke Lamp online Workshop!

Je lampen kopen bij de IKEA? Nee joh, dat kan veel leuker en origineler! Wat dacht je van je eigen Kesbeke Lamp online maken?

In deze workshop maak je stapsgewijs een originele lamp van een grote Kesbeke augurkenpot. Een mooie toevoeging aan elk interieur: perfect om ergens in de woonkamer op te hangen, of om op tafel neer te zetten! Ook leer je om zelf de elektra voor deze lamp te doen: zoals het snoer aan de fitting monteren, en het plaatsen van een schakelaar en stekker aan je snoer. Dat klinkt misschien heel erg lastig, maar door de begeleiding komt het helemaal goed. Om de lamp helemaal af en extra mooi te maken, vul je vervolgens de pot met kleine cactusjes, en heb je een eigen mini woestijntje in een pot gemaakt.

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief alle materialen: de pot, het snoer, de fitting, schakelaar en stekker, de houten kralen, drie cactusjes, een steentje en wat aarde, en een standaard LED-lamp. Het enige dat niet is inbegrepen is de kooldraadlamp die op de foto's staat afgebeeld.

Waar boek je de workshop Kesbeke Lamp maken?

We verzorgen deze workshop in heel veel steden zoals Groningen, Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Alkmaar, Amsterdam, op je eigen locatie en nu dus ook online. Staat jouw stad er niet bij? Kies dan voor ‘locatie naar keuze’ en geef bij je aanvraag aan waar je deze workshop wilt volgen.

Klik hieronder op online voor meer informatie zoals duur en prijs.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Online
Ongeveer 2,5 uur
49,50 euro per persoon incl. btw (excl. verzendkosten)
vanaf 8 personen

49.50