Kesbeke Lamp Workshop Zwolle (geannulerd) - Urban Heart

Kesbeke Lamp Workshop Zwolle (geannulerd)

Een hippe lamp in een pot!

Kesbeke Lamp Workshop!

Je lampen kopen bij de IKEA? Nee joh, dat kan veel leuker en origineler! Wat dacht je van je eigen lamp maken? Britt van Vang Je Droom maakt al jaren de mooiste lampen van de bekende grote Kesbeke augurkenpotten. En we hebben goed nieuws: ze komt op 16 mei naar Zwolle om deze superleuke workshop te geven!

In deze workshop maak je stapsgewijs een originele lamp van een grote Kesbeke augurkenpot. Een mooie toevoeging aan elk interieur: perfect om ergens in de woonkamer op te hangen, of om op tafel neer te zetten! Ook leer je om zelf de elektra voor deze lamp te doen: zoals het snoer aan de fitting monteren, en het plaatsen van een schakelaar en stekker aan je snoer. Dat klinkt misschien heel lastig, maar met de begeleiding van Britt komt het helemaal goed. Om de lamp helemaal af en extra mooi te maken, vul je vervolgens de pot met kleine cactusjes, en heb je een eigen mini woestijntje in een pot gemaakt.

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief alle materialen: de pot, het snoer, de fitting, schakelaar en stekker, de houten kralen, drie cactusjes, een steentje en wat aarde, en een LED-lamp. Ook voor koffie of thee en wat lekkers wordt natuurlijk gezorgd. Het enige dat niet is inbegrepen is de kooldraadlamp die op de foto's staat afgebeeld.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De Enkstraat 67 in Zwolle
16 mei om 14:00 (duur ongeveer 2,5 uur)
50,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

50.00