Kinderkledingbeurs voorjaar/zomer Groningen - Urban Heart

Kinderkledingbeurs voorjaar/zomer Groningen

Kleding kopen of verkopen?

Ontdek de Voorjaar/Zomer Kinderkleding Beurs!

Ben je op zoek naar betaalbare voorjaar- en zomerkleding voor je kinderen of wil je juist ruimte maken in de kledingkast en wat extra geld verdienen? Dan mag je onze Voorjaar/Zomer Kinderkleding Beurs absoluut niet missen! Hier is alles wat je moet weten:

Over Ons

Wij zijn Gjetsje en Judith, beiden moeder van vier kinderen. Zelf zijn we fanatiek kledingbeurs bezoekers en daarom een aantal jaar geleden zelf gestart met de organisatie van een kledingbeurs op maat, toen er door corona geen beurzen waren. Mede dankzij jullie positieve en enthousiaste reacties vieren we dit najaar ons eerste lustrum!

Ook deze keer kun je je kleding weer van tevoren inbrengen en ligt het tijdens de beurs op maat en geslacht gesorteerd. Je hoeft dus niet zelf je kleding te verkopen achter een tafel. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om alleen te komen shoppen, zodat je kind(eren) er ook dit najaar weer spic en span bij lopen. 😉

Voor de Verkopers: Jouw Kans om Te Verkopen

Wil je kleding verkopen? Fantastisch! We verwelkomen graag jouw mooie kledingstukken. De herfst en winter staan voor de deur, dus we accepteren alleen kleding en schoenen die geschikt zijn voor deze seizoenen. We willen onze shoppers graag voorzien van schone, onbeschadigde en eigentijdse kleding. Neem daarom even de tijd om je kleding te controleren op gaten, vlekken, verwassen items of gedateerde stukken. Stel jezelf de vraag: zou ik hier zelf nog blij van worden? We behouden ons het recht voor om kleding die niet aan deze eisen voldoet, niet in de verkoop te plaatsen.

Hoe Werkt Het?

  1. Registreer je om kleding in te brengen en betaal een inschrijvingsbijdrage van slechts €10,-.
  2. Ontvang je persoonlijke nummer na aanmelding.
  3. Label je kleding met dit nummer en vermeld het bedrag dat je ervoor wilt vragen. Gebruik stevige schilderstape voor het labelen.
  4. Breng maximaal 2 shoppers per inbrenger mee. Voor extra shoppers betaal je slechts €5,- per stuk. Laat ons dit per e-mail weten.
  5. Lever je gelabelde kleding in op vrijdagavond 1 maart tussen 18:00 - 19:30 uur bij Vondelpad 2.
  6. Kopers betalen aan de kassa, en jouw verdiende bedrag wordt achteraf naar je opgegeven rekeningnummer overgemaakt.
  7. Niet verkochte kleding kun je zaterdag 2 maart om 14:00 uur weer ophalen bij Vondelpad 2. Als je wilt, kun je deze kleding ook schenken aan het goede doel, Kledingbank Maxima.

Schrijf je hier in om kleding in te brengen en deel jouw kleding met anderen!

Voor de Kopers: Ontdek Nieuwe Schatten voor Je Kids

Ben je op zoek naar geweldige lente- en zomerkleding voor je kinderen? Kom dan gezellig bij ons shoppen! Hier zijn enkele details voor jou:

Wat Kun je Verwachten?

  • Kleding is vooraf geprijsd door individuele verkopers, dus er is geen onderhandeling mogelijk.
  • Na het shoppen kun je eenvoudig betalen via een Tikkie. Houd er rekening mee dat contante betalingen niet mogelijk zijn.

Entree

Voor alle bezoekers vragen we een kleine bijdrage van slechts €2,- bij de ingang om onze kosten te dekken. Deze bijdrage wordt verrekend bij de kassa.

Klaar voor een geweldige shopervaring? Kom langs op onze Lente/Zomer Kinderkleding Beurs en ontdek prachtige kledingstukken voor je kleintjes!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Wil je je aanmelden als verkoper voor deze dag? Stuur een mail. 

VONDELPAD 2 GRONINGEN
2 Maart 2024 I 9:30 - 12:00 UUR
Deelnemen vanaf 10 euro

10.00