Beschilder Je Koffiemok Met Dit DIY pakket van Urban Heart!

Koffiemok Beschilderen DIY pakket

Jouw eigen design mok

Koffiemok Beschilderen DIY pakket voor thuis

Melk, suiker, of een lekker kopje Black Coffee In Bed? Ontwerp je eigen koffiemok met dit DIY pakket van Urban Heart. Geheel naar jouw eigen smaak, zodat je voortaan het zwarte goud van de ochtend in stijl kan drinken.

Met dit deze gezellige en creatieve DIY pakket ga je vanzelfsprekend aan de slag onder het genot van Koffie, koffie, lekker bakkie koffie. Maar als een bakkie pleur niet aan jou besteed is, kan een kopje thee natuurlijk ook!

Onze handleiding zal jullie vervolgens laten zien hoe je de koffiemok kan versieren. Wees gerust: je hoeft geen Mondriaan met het penseel te zijn. Naast zwarte porseleinverf hebben we namelijk ook een porseleinstiften en stift: zo kan iedereen een mok beschilderen! Heb je zelf geen inspiratie? Maak dan gebruik van de bijgevoegde ontwerpjes.

Twee espressokopjes of één grote mok

Als je liever wat sterkers drinkt, kan je er ook voor kiezen om twee espressokopjes te beschilderen in plaats van één koffiemok. Na het schilderen bak je de mok af in de oven voor een lange levensduur. De instructies voor het afbakken zitten natuurlijk bij het pakket in. Vanaf dat moment is elke maandagochtend nét een stukje minder zwaar. Die One More Cup Of Coffee For The Road drink je dan namelijk uit je eigen ambachtelijke handwerk!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

DIY pakket
Ongeveer een uur
20,00 euro per pakket excl. verzendkosten
Te bestellen vanaf 1 persoon

20.00