Mozaïek Workshop Groningen - Urban Heart

Mozaïek Workshop Groningen

Schervenkunst!

Mozaïek Workshop Groningen

12 januari om 15.00!

Tijdens deze creatieve Mozaïek Workshop leer je stap-voor-stap hoe het mozaïeken werkt. Inclusief het kapot slaan van de tegels om er scherven van te maken! Als er nog ergens negatieve emoties zitten sla je die er in een paar minuten uit, om vervolgens prachtige schervenkunst te maken. Deze workshop is al te boeken vanaf 1 persoon!

Maak samen een waanzinnig mozaïek voor op de werkplek of voor thuis. Of het nu abstract wordt of een prachtige afbeelding in de kleuren van het interieur, met de vele kleuren van de tegels kan het allemaal!

Je maakt individueel een schaal of dienblad om mee naar huis te nemen. Mooi zal het in elk geval worden! Je gaat werken met tegels in verschillende hippe kleuren en maakt je eigen unieke mozaïek kunstwerk.

LET OP: het voegen wordt niet gedaan tijdens de workshop. Om je werkstuk zo stevig mogelijk te laten zijn, is het belangrijk dat dit eerst 24 uur droogt. Uiteraard krijg je van ons een zakje voegmiddel en een duidelijke voeginstructies mee, om het thuis snel en gemakkelijk af te maken.

Je kunt ook kiezen voor deze workshop in combinatie met de DIY Workshop Tapas Maken achteraf! Samen vormen ze dan het warme, Mediterraanse arrangement Op Z'n Spaans.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Boterdiep 111 Groningen
12 januari 14:00 (duur 2,5 uur)
36,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

36.00