Muzikale whiskey proeverij Groningen - Urban Heart

Muzikale whiskey proeverij Groningen

Leerzaam, lekker en live muziek!

Muzikale Whiskey proeverij

Ontdek alles over Whiskey en Whisky tijdens deze muzikale whiskeyproeverij! Een ervaren zanger en gitarist neemt je mee op een smaakvolle reis door 7 verschillende whiskeys, whiskys of bourbons, oplopend in sterkte, en voorziet ze van boeiende verhalen.

Terwijl je geniet van elke whiskey, zal de muzikant live muziek spelen die rechtstreeks uit het gebied van de drankjes komt. Denk aan onvervalste countrymuziek bij de Jack Daniels en authentieke Schotse folk bij de Macallan. Deze harmonieuze combinatie van drank en muziek zal je zintuigen prikkelen en een bijzondere ervaring bieden.

De proeverij biedt ook een leidraad om zelf te ontdekken welk type single malt whisky jouw favoriet is. Je zult inzicht krijgen in de verschillende smaakaspecten van whisky en leren hoe je ze kunt benoemen. Door deze kennis op te doen, zul je voortaan zelfverzekerd kunnen bestellen in de kroeg en thuis nog meer genieten van je favoriete drankje.

Deze muzikale whiskey proeverij biedt niet alleen een verrijkende educatieve ervaring, maar ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over de drankjes die je vaak bestelt of thuis graag drinkt. Het is een unieke gelegenheid om je horizon te verbreden en nieuwe whisky's te ontdekken die mogelijk je voorkeur hebben.

Of je nu een whiskykenner bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze wereld van smaken en verhalen, deze proeverij zal je verrassen en inspireren. Kom langs en laat je onderdompelen in de magische combinatie van whiskey, muziek en kennis.

Na deze muzikale whiskeyproeverij zul je niet alleen meer weten over whiskey en whisky, maar ook over je eigen smaakvoorkeuren. Dus laat je verleiden door de klanken en smaken en ontdek een nieuwe wereld van genot. Proost op een onvergetelijke ervaring en geniet volop van deze bijzondere proeverij!

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie en om te boeken. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Boterdiep 111, Groningen
9 december 20:00 (Duur 2 uur)
33,00 per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

33.00