Papierklei design workshop - Urban Heart

Papierklei design workshop

Creëer je eigen unieke object  

Workshop papierklei design

Onze workshop Papierklei Design is 1 van de nieuwe workshops, waar je de magische wereld van duurzame papierklei ontdekt en je eigen kunstzinnige en milieuvriendelijke creaties kunt maken. Of je nu een beginnende kunstenaar bent of al ervaring hebt, deze workshop biedt je de kans om te experimenteren en je eigen unieke duurzame object te creëren. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

  1. Duurzame Kennismaking met Papierklei: We beginnen met een korte introductie over papierpkeli. Je leert over de oorsprong, eigenschappen en milieuvriendelijke toepassingen van papierklei. Dit helpt je begrijpen waarom papierklei een duurzaam alternatief is en hoe je ermee kunt werken.
  2. Aan de Slag: Nu is het tijd om je handen vuil te maken! Je krijgt de gelegenheid om een vorm te kiezen uit een assortiment voorbeelden of om je eigen duurzame vorm te creëren met behulp van onze instructies. Of je nu kiest voor een abstracte sculptuur, een functioneel object, of iets daartussenin, je draagt bij aan een duurzamere toekomst door te werken met papierklei.
  3. Maak Je Eigen Duurzame Object: Met je gekozen vorm voor je, ga je aan de slag met het maken van je eigen duurzame object. We begeleiden je bij elke stap, van het mengen van de papierklei tot het vormen en structureren van je creatie. Voel je vrij om je creativiteit de vrije loop te laten en experimenteren met texturen en vormen, en dit alles met duurzaamheid in gedachten.
  4. Duurzame Afwerking: Zodra je tevreden bent met je creatie, begeleiden we je bij de duurzame afwerking. Dit omvat het gladstrijken, polijsten en eventueel kleuren van je object. We bespreken verschillende duurzame afwerkingsmethoden, zodat je jouw object niet alleen uniek maar ook milieuvriendelijk maakt.

 

Wat je mee naar huis neemt: Na het voltooien van de workshop ga je naar huis met:

  • Basiskennis over duurzame papierklei, inclusief begrip van de technieken en milieuvriendelijke mogelijkheden.
  • Instructies voor het maken van papierklei op een duurzame manier, zodat je thuis zelf aan de slag kunt gaan en je bijdraagt aan het behoud van onze planeet.
  • Je eigen, zelfgemaakte duurzame object dat je met trots kunt tonen, en dat herinnert aan het belang van duurzaamheid in kunst en design.
  • Een kleine verrassing als dank voor je deelname aan de duurzame workshop.

Deze workshop biedt niet alleen de kans om te leren en creëren, maar ook  kennis te maken met duurzaamheid in de kunst. We hopen dat je de ervaring van het werken met duurzame papierklei leuk vindt en dat je met trots je eigen duurzame creatie zult showen in je huis. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te inspireren.

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Deze workshop is exclusief locatie en horeca.

De locatie kan tot 20 personen worden bijgeboekt voor 45,45 euro exclusief 21 % btw..

Groningen
2 a 2,5 uur
32,64 euro per persoon excl. btw (39,50 p.p. incl. btw)
Vanaf 8 personen

De workshop is in haren inclusief locatie en koffie en thee.

Haren
2 tot 2,5 uur
32,64 euro per persoon excl. btw (39,50 p.p. incl. btw)
Vanaf 4 personen

39.50