Pink tasting - Urban Heart

Pink tasting

Een verrassende wijnproeverij met roze tintje.

Pink tasting

Pink tasting is dé proeverij voor liefhebbers van heerlijke rosé wijnen! Een zomerse beleving met heerlijke wijnen.

Tijdens deze wijn proeverij word je meegenomen op een smaakvolle reis door de prachtige wereld van roze wijnen. Laat je verrassen door de diverse aroma's en smaken van de verschillende rosé wijnen die wij voor jullie hebben geselecteerd.

Onze ervaren sommelier staat voor jullie klaar om alles te vertellen over de herkomst en productie van de wijnen en jullie te begeleiden bij het ontdekken van jullie persoonlijke favorieten.

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of juist nieuwsgierig bent naar de wereld van rosé wijnen, Onze Pink Tasting is de perfecte gelegenheid om je kennis te vergroten en je smaakpapillen te verwennen. Onze sommelier heeft ook precies de juiste smaken naast de wijnen voor de juiste foodparing om extra te genieten van de smaken van de wijnen.

Geniet van een ontspannen middag of avond met vrienden, collega's of familie en ontdek samen de vele mogelijkheden die roze wijnen te bieden hebben.

Klik hieronder op de stad van jullie keuze voor meer informatie en om te boeken. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De wijnproeverij is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je liever dat wij een locatie regelen of advies over een locatie? Geef het door bij je boeking.

Groningen
1,5 uur
30,00 p.p. incl. btw
Vanaf 8 personen

30.00