Sharing table Mezze voor groepen - Urban Heart

Sharing table Mezze voor groepen

Een culinaire ervaring met de smaak van het Midden-Oosten!

Sharing table Mezze voor groepen

De sharing table Mezze voor groepen, is waar we de heerlijke smaken van de Midden-Oosterse keuken voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Mezze is een term die wordt gebruikt om een ​​verscheidenheid aan kleine gerechten aan te duiden die vaak worden gegeten in de Midden-Oosterse en mediterrane keukens. Het is vergelijkbaar met het Spaanse tapas of het Griekse meze. Mezze is meestal bedoeld om te delen en biedt een breed scala aan smaken en texturen, van dips en spreads tot gegrilde groenten, vleesgerechten en salades. Vaak worden Mezze-gerechten geserveerd met vers brood en olijven, en kunnen ze worden gecombineerd met drankjes zoals wijn, bier of thee. Mezze-gerechten zijn populair en worden vaak geassocieerd met sociale bijeenkomsten en feesten, waarbij vrienden en familie samenkomen om te genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap.

Onze Mezze sharing table is dan ook perfect voor groepen die samen willen genieten van de rijke en gevarieerde smaken van de Midden-Oosterse keuken. We kunnen rekening houden met alle dieetwensen van de groep, zodat iedereen kan genieten van een heerlijk gezamenlijk diner.

Er is niet vastgelegd welke landen er officieel tot het "Midden-Oosten" behoren, maar ongeveer bestaat het Midden-Oosten uit Turkije, Saoedi-Arabië, Jemen, Oman, Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Bahrein, Irak, Iran, Israël, Syrië, Jordanië, Libanon, Koeweit en Egypte. Je kunt dus ook een mengeling van deze keukens verwachten in ons Mezze diner.

Deze sharing table bestaat uit:

Geroosterde bloemkool met tahin, granaatappel en feta, gebraden saffraan kip met venkel, citroen en dragon, en flatbread met gerookte makreel en een salsa van gele biet en sinaasappel.

Als side serveren we een kruidige couscous met courgette en tomaat en een bietensalade met framboos, munt en pistache.

Of je nu op zoek bent naar een teamuitje of vrijgezellenfeestje, de Sharing Bable Mezze is het perfecte diner voor groepen om te genieten van heerlijk eten in een gezellige en ontspannen sfeer. Onze chef-koks zorgen ervoor dat elk gerecht met liefde en aandacht wordt bereid, zodat uw groep kan genieten van een onvergetelijke Midden-Oosterse ervaring.

De Sharing table Mezze voor groepen is perfect om voorafgaand of aansluitend te boeken op een van onze workshops. Denk bijvoorbeeld aan de workshop Mozaïek, Ukelele workshop of Zilveren ringen maken. Bijna elke workshop is mogelijk.

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie zoals prijs en om de Sharing table Mezze aan te vragen. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De Mezze Sharing table voor groepen is door de week beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen. In het weekend is het vanaf 20 personen. Het diner is exclusief drankjes. Drankjes kunnen eventueel op nacalculatie of ter plekke afgerekend worden.  

Groningen
1,5 uur
28,00 per persoon incl. btw
Vanaf 12 personen

28.00