Training quizmaster

Training quizmaster

Geef nu de leukste quizzen!

Training tot quizmaster voor zzp'ers

Ben jij dol op spelshows op tv? Kun je het niet laten om overal een spelletje van te maken? Wil jij quizmaster worden? Geld verdienen met gezelligheid? Doe dan de training tot quizmaster bij de Urban Heart Academy en je kunt daarna zelfstandig aan de slag in het geven van quizzen en daarnaast ook nog eens gevraagd worden om de quizzen voor Urban Heart te geven.

Jij bent op dit moment zzp'er of je wilt zzp'er worden en je wilt in of naast je bedrijf of baan geld verdienen met het geven van quizzen. In de training tot quizmaster leer je hoe een goede quiz in elkaar zit. Hoe je voor de groep staat en ontvang je de inhoud van al onze quizzen, de inkooplijst en leer je het berekenen van marges op een quiz zodat jij helemaal zelfstandig quizzen kunt uitvoeren. Of het nu voor jezelf is of voor Urban Heart, dat maakt niet uit.

Lijkt het geven van quizzen je super leuk maar lukt het maar niet om dit op te starten of verkopen? Doordat je de training tot quizmaster bij Urban Heart doet maak je een vliegende start als quizmaster. Niet alleen heb je alle inhoud van de quizzen in 1 keer klaar, je weet ok wat wel en niet werkt en krijgt als bonus ook nog de mogelijkheid om aanvragen voor Urban heart uit te voeren. Een eigen website hebben of het geven van quizzen in je aanbod opnemen is dus niet eens nodig om er al de leukste quizzen te kunnen geven.

Welke quizzen horen allemaal bij de training? Je kunt na deze training een super gezellige pubquiz geven, als echte Linda de Mol Ik hou van Holland geven, voor 50 tinten quiz of sexquiz kunnen we je vragen maar ook voor de kersteditie van de pubquiz.

Klik hieronder op de locatie om te zien waar en wanneer deze training wordt gegeven. De training is live en in klein groepsverband.

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Groningen
8 juli - 11:00 (duur ongeveer 4 uur)
397,- per persoon (excl. btw)
Aanmelden vanaf 1 persoon

397.00