Ukelele workshop online - Urban Heart

Ukelele workshop online

De ukelele is terug en booming!

Online Ukelele Workshop

Het enthousiasme voor de ukelele is terug en booming!

De Ukelele is helemaal terug van weggeweest. Je zou kunnen zeggen dat Brigitte Kaandorp het instrument als eerste populair maakte in Nederland: wie kent de klassieker Annelies van der Pies niet? Ze moet al piesen als ze niest! Een ander bekend en prachtig nummer met de ukelele is natuurlijk Somewhere Over The Rainbow van Israel Kamakawiwo'ole! Maar wees gerust, zijn naam hoef je niet uit te kunnen spreken om aan deze workshop mee te doen. 😉

Zie jij het al voor je? Samen met je vrienden of collega's allemaal met een minigitaartje in de handen. Met deze online workshop gaat dat echt gebeuren! Jullie gaan onder begeleiding dit leuke kleine snaarinstrument leren spelen in onze ukelele workshop. Geen muzikaal talent? Iedereen kan het, let maar op. De twee nummers waar we meestal mee beginnen zijn I'm Yours van Jason Mraz, en Somewhere Over the Rainbow dus. Bij groepen die snel leren kan er misschien wel een derde nummer bij! Het is een van de makkelijkste instrumenten om in korte tijd te leren spelen. Dat gaat trouwens wel makkelijker zonder lange nagels!

Nu is deze muzikale workshop ook online te boeken. Super leuk om met vrienden te doen uit alle hoeken van het land of zelfs het buitenland.

Recensies
Ik vond het zelf heel inspirerend om de ukelele workshop te doen, goed oefenen is voor mij de beste optie denk ik. Het is sowieso een vrolijk instrument. De workshop wordt gegeven door een man met passie voor de Ukelele.

Boek deze muzikale, humoristische workshop voor je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Het is echt een feest om te doen!

Doe je de workshop toch liever live samen met elkaar? Dat kan natuurlijk ook! Je vindt hier meer informatie.

Klik hieronder in het dropdown menu voor meer informatie op online en om een aanvraag te doen.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Heb je zelf een ukelele thuis? Geef dit aan bij de aanvraag.  

 

 

Online
2 uur
50,00 euro p.p. incl. btw en Ukelele en excl. verzendkosten
Vanaf 8 personen

50.00