visagie workshop met fotoshoot

Visagie workshop met fotoshoot

Op je mooist op de foto!

Visagie workshop met fotoshoot

Heeft ieder gezicht een mooie kant? Jazeker! Tijdens de visagie workshop met fotoshoot kom je daar wel achter. En gelukkig weet onze fotograaf deze ook altijd te vinden.

Dit uitje is een combinatie van ‘lekker tutten’ en prachtig gefotografeerd worden. Onder professionele begeleiding van een visagiste krijgt iedereen eerst een make over en vervolgens gaan jullie een echte fotoshoot krijgen door een professionele fotograaf.

Iedereen krijgt de foto's digitaal zodat ze meteen geschikt zijn om iedereen te laten zien hoe mooi jullie zijn op Facebook of Instagram of om zelf af te laten drukken voor thuis aan de muur.

Natuurlijk wordt er ook een mooie groepsfoto gemaakt.

Speciaal voor kleine groepjes!

Zijn jullie enthousiast geworden over deze visagie workshop met fotoshoot, maar lukt het je niet om minstens acht personen bij elkaar te krijgen? Dat is geen enkel probleem! Urban Heart organiseert regelmatig workshops voor Kleine Groepjes waarbij je al vanaf 1 persoon een workshop kan volgen. Je vindt onze agenda hier.

Waar boek je de Visagie workshop?

De workshop visagie inclusief fotoshoot is in Groningen te boeken.

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie. 

  • De visagiste was erg leuk en nam heel erg de tijd om je te helpen. Tijdens de fotoshoot waanden we ons echt even een model. De foto's zijn echt een leuke herinnering aan deze speciale dag voor ons.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je liever dat wij een locatie regelen of advies over een locatie? Geef het door bij je boeking.

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Groningen
3 uur
60,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

60.00