Wellness workshop - Urban Heart

Wellness workshop

Een heerlijk moment voor jezelf

Wellness workshop

Deze Wellness workshop is van 1 januari 2024 tot 31 augustus 2024 niet te boeken. We plannen jullie workshop Wellness workshop graag weer in vanaf 1 september 2024! 

Je hoort de laatste tijd heel veel over wellness. Je leest het in bladen en je hoort het in de media. Wellness is echter meer dan een trend van de laatste jaren, it's here to stay! Iedereen heeft het over wellness en het is dan ook veelomvattend: de gezondheid en het welzijn van je mind, body and spirit.

We gaan in deze populaire wellness workshop aan de slag met het maken van parfum, bodyscrub en lipbalsem.

Ontstressen
Jullie gaan even helemaal ontstressen van de dagelijkse beslommeringen. Tijdens de workshop maak je de items helemaal zelf en op basis van je persoonlijke geuren. We nemen dan ook even goed de tijd om de verschillende aroma's te ruiken en goed te bepalen wat bij iedere deelnemer past. Na wat uitleg gaan we aan de slag. We maken alleen gebruik van natuurlijke materialen.

Iedereen maakt een parfum op basis van alcohol. Het flesje van 10ml is een handige tasverstuiver, die je naderhand zo mee naar huis kunt nemen. Je kiest en componeert zelf de geuren die bij jou passen!

Daarnaast maken we een heerlijke bodyscrub van suiker of zout. Voor de bodyscrub kun je naast de basis ook kiezen uit verschillende heerlijke geuren zoals kokos, vanille en ylangylang.

Ook maken jullie een lippenbalsem. Je kunt je producten bij elkaar laten passen of voor een hele andere geur gaan per product, de keus is aan jou.

Deze workshop staat in het teken van geuren, gezelligheid en heeft als eindresultaat een aantal heerlijke producten voor thuis! De wellness workshop is heel geschikt voor een vriendinnenmiddag, vrijgezellenfeestje of om je verjaardag te vieren.

Parfum workshop
Liever een workshop helemaal gericht op het maken van een parfum? Boek dan de parfum workshop van Urban Heart.

Wil je alleen, samen of met een klein groepje deze workshop doen? Dat kan in onze Agenda activiteiten. Ook hebben we af en toe extra data. Kijk bij de mogelijkheden voor de wellness workshop of een van onze vele andere leuke workshops

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Deze workshop is inclusief locatie, koffie en thee met wat lekkers. 

 

Groningen
2 uur
50,00 per persoon
vanaf 8 personen

De workshop is exclusief locatie, horeca en reiskosten. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je tips over een locatie? Geef het aan bij je boeking

Plaats naar keuze
2 uur
50,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10/12 personen

50.00