Workshop Dikke Dames Schilderen in Groningen - Urban Heart

Workshop Dikke Dames Schilderen in Groningen

Gezelligheid ten top!

Workshop Dikke Dames schilderen in Groningen 

Maak je klaar voor een gezellige en creatieve avond met Dikke dames schilderen in Groningen! Op 4 juli organiseren we een workshop Dikke Dames schilderen voor kleine groepjes.

Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het schilderen van Dikke Dames. Deze vrolijke en kleurrijke schilderijen zijn momenteel enorm populair en dat is niet voor niets! Door de eenvoudige vormen en felle kleuren zijn ze gemakkelijk te schilderen, zelfs als je geen schilderervaring hebt.

Schilder bijvoorbeeld een Dikke Dame met een glas wijn of een heerlijk gebakje. Ze kijken verliefd, want Dikke Dames houden van gezelligheid en iets lekkers!

Wist je dat de eerste Dikke Dames schilderijen werden gemaakt door Gerdine Duijsens, een Nederlandse kunstenares? Ruim 20 jaar geleden is ze hiermee begonnen. Inmiddels is ze internationaal bekend en hangt ze met Dikke Dames schilderijen in diverse galeries over de hele wereld.

Onze ervaren instructeur zal je begeleiden bij het maken van je eigen Dikke Dames schilderij, terwijl je geniet van een gezellige sfeer en een lekker kopje koffie of thee. En aan het einde van de workshop ga je naar huis met een prachtig kunstwerk dat je zelf hebt gemaakt.

Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf en/of jouw moeder of oma met een creatieve en ontspannende middag vol plezier en vrolijkheid. Schrijf je snel in voor onze workshop Dikke Dames schilderen op 4 juli in Groningen en maak er een onvergetelijke Moederdag van!

Neem je Dikke Dames schilderij mee naar huis en geef het een prominent plekje!

KLIK HIERONDER OP GRONINGEN VOOR MEER INFORMATIE!

  • We hebben het prima naar ons zin gehad, alles was prima verzorgd! Annelies RHO adviseurs

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Boterdiep 111, Groningen
Dinsdag 4 juli 2023 l 19:30 - 22:00
35,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

35.00