Maak een prachtige Droogbloemenkrans bij Urban Heart!

Workshop Droogbloemen krans maken Groningen

For all the wildflowers!

Workshop Droogbloemen krans maken Groningen

Droogbloemen zijn weer helemaal hip en happening! In deze workshop Droogbloemen krans Maken in Groningen van Urban Heart gaan we niet voor een traditionele bloemenkrans, maar voor een speelse en luchtige droogbloemen krans. Superleuk om in je kamer aan de muur te hangen!

Bloemenkransen hebben een rijke en veelzijdige geschiedenis. Iedereen kent natuurlijk de kransleggingen van 4 mei, of de adventskrans voor het kerstfeest. Of een lieflijke bloemenkrans in het haar van de bruid op haar trouwdag! Maar wist je al dat in Zweden de midzomernachtsviering ook traditioneel wordt gevierd met een bloemenkrans? Of dat Engelse hofdichters, ook wel poet laureate genoemd, altijd een lauwerkrans droegen? Een bloemenkrans op je hoofd is in onze samenleving echter niet zo praktisch, dus kan je er beter eentje maken als mooie wandversiering!

Tijdens deze workshop leer je een bloemenkrans te maken van de mooiste gedroogde bloemen en een metalen ring. Er is een ruime keuze uit gedroogde bloemen, granen, planten, en ander natuurlijk schoon.

Je gaat naar huis met een zelfgemaakte bloemenkrans. Hierdoor kan je thuis genieten van deze prachtige, natuurlijke en groene decoratie. Leuk meegenomen is dat de droogbloemen heel lang mee gaan en het op deze manier super duurzaam is om bloemen in huis te hebben.

Klik hieronder op de stad van je keuze voor meer informatie.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Boterdiep 111, Groningen
Woensdag 28 juni 2023 l 19:30 - 21:30
35,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

35.00