Workshop Parfum Maken Groningen - Urban Heart

Workshop Parfum Maken Groningen

Parfum maken op 16 november in Groningen.

Workshop Parfum Maken in Groningen: Ontdek de Geheimen van Parfum

Wil jij alles leren over parfum en zelf een heerlijke eigen geur creëren? Dan is de Workshop Parfum Maken in Groningen dé perfecte activiteit voor jou! Tijdens deze workshop maak je kennis met de fascinerende wereld van parfum, van de rijke geschiedenis tot de beroemde geuren van merken als Chanel en Gucci. Stap in de wereld van geuren en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Een Duik in de Geschiedenis van Parfum

Tijdens de Workshop Parfum Maken krijg je een boeiende introductie in de geschiedenis van parfum. Leer hoe parfum door de eeuwen heen is geëvolueerd en hoe het is uitgegroeid tot een kunstvorm op zichzelf. Van de oude beschavingen tot de moderne tijd, ontdek de verschillende geurtradities en technieken die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van parfum zoals we dat nu kennen.

Grappige Geurtest en Quiz

Om de workshop interactief en vermakelijk te maken, hebben we een grappige geurtest en quiz. Laat je zintuigen prikkelen en raad welke geuren je ruikt. Test je kennis over bekende parfummerken en hun iconische geuren. Wie weet ben jij wel de geur-expert van de dag!

Creëer Jouw Eigen Gepersonaliseerde Parfum

Het hoogtepunt van de workshop is natuurlijk het creëren van je eigen gepersonaliseerde parfum. Onder begeleiding van enthousiaste professional ga je aan de slag met het mengen van verschillende geuringrediënten. Je hebt de keuze om te werken met door ons ontwikkelde recepten, waardoor succes gegarandeerd is. Maar als je avontuurlijk bent ingesteld, mag je ook zelf experimenteren met de ingrediënten. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek unieke combinaties die passen bij jouw persoonlijkheid.

Meer Informatie over de Workshop Parfum Maken in Groningen

Ben je enthousiast geworden over de Workshop Parfum Maken in Groningen? Klik dan hieronder voor meer informatie over de prijs, duur en locatie van de workshop. Laat je betoveren door de wereld van geuren en maak van deze workshop een onvergetelijke ervaring. Schrijf je in en ontdek de kunst van parfum maken!

KLIK HIERONDER OP GRONINGEN VOOR MEER INFORMATIE.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Koffie en thee met wat lekkers zit bij de prijs in.

Boterdiep 111, Groningen
16 november om 20:00 (duur 2 uur)
36,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

36.00