Workshop Portrettekenen bij Urban Heart in Groningen!

Workshop Portrettekenen

Teken een vriendin of foto na!

Workshop Portrettekenen

Wil jij al tijden een portret maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Alle begin is moeilijk, maar bij deze workshop portrettekenen van Urban Heart kom je een heel eind!

Kom bij ons samen met vriendinnen, familie of collega's elkaar tekenen! Of teken allemaal een mooie foto na, van een bekende filmster of artiest bijvoorbeeld. Het lastigste is het leren van de verhoudingen, maar onze instructrice zal ervoor zorgen dat jullie dat onder de knie krijgen! Maak het portret vervolgens zelf geheel af naar eigen smaak en stijl. Met potloden of met houtskool, in zwart-wit of met wat kleur!

Je zult zien dat je al snel de mooiste portretten tevoorschijn tovert. Het hoeft geen natuurgetrouwe gelijkenis te zijn, maar als dat wel lukt, is dat natuurlijk een hele prestatie! Het belangrijkste is dat je de essentie van een persoon of foto weet te vatten. De workshop duurt ongeveer 2.5 uur, waarna je met het resultaat naar huis mag!

Andere creatieve workshops

We hebben nog veel meer creatieve workshops in ons aanbod die erg geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes, familiedagen of vrijgezellenavonden! Wat dacht je bijvoorbeeld van de klassieker Boetseer je Collega, of Pop-Art Portret Schilderen? Of maak een Alternatief Smoelenboek! Wat minder creatief, maar minstens net zo leuk, is de Foto Mystery Tocht. Of ga de straten op om een hilarische Lipdub te maken!

Arrangementen

Zijn jullie op zoek naar een arrangement om een halve of hele dag gezellig samen door te brengen met allerlei leuke activiteiten? Kijk dan eens op onze arrangementenpagina! Of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. We hebben sowieso allerlei leuke adresjes om een heerlijk hapje te eten voor of na de workshop!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Eigen locatie
2,5 uur
36,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen
Centrum Groningen
2,5 uur
36,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

Locatie naar keuze
2,5 uur
36,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

36.00