Freelance Visagist M/V

Zoek jij een flexibele, creatieve bijbaan als Freelance Visagist voor Workshops? Kom dan het team van Urban Heart versterken!

Urban Heart is een creatief en jong bedrijf uit Groningen dat actief is door heel Nederland. Al meer dan zeven jaar organiseren wij bedrijfsuitjes, vrijwel elke denkbare workshop, en diverse kinderfeestjes. Op dit moment is er ruimte voor nieuwe, zelfstandige visagistes om instructies te geven bij visagie workshops. Wij zijn met name op zoek naar extra mensen voor onze drukste plekken buiten Groningen: Leeuwarden, Zwolle, Deventer en omstreken. Maar ook als je in Groningen woont mag je een sollicitatie deze kant op sturen! Weet jij andere mensen te helpen het mooiste uit zichzelf te halen? Kom dan ons vrolijke en flexibele team versterken!

Vanwege uitbreiding van ons assortiment, ook van de diverse visagieworkshops die Urban Heart door het land aanbiedt, zoeken we op korte termijn iemand die ons op freelance basis kan versterken. Het gaat hierbij voornamelijk om het begeleiden van groepen gezellige dames die bij ons komen om zich op hun mooist te voelen. Hopelijk kunnen ze na de visagie workshop de opgedane vaardigheden ook in het dagelijkse leven toepassen! Een kloddertje concealer hier, een lijntje oogpotlood daar, en het zelfvertrouwen straalt er weer vanaf. Soms komen er ook speciale verzoeken voorbij, om te leren shapen en contouren, of hoe je op je best van je dag make-up naar de avond make-up kan gaan. Klinkt dit als iets dat jij perfect kan uitleggen en laten zien?

Je hoeft geen Mari van de Ven te zijn, maar een beetje kennis van make-up, de juiste kleuren uitkiezen, en hoe bijvoorbeeld een oudere huid er tip-top uit te laten zien is wel erg handig. Het sociale aspect is echter hetgeen dat boven alles onmisbaar is. Ben jij de entertainer die er bij een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje voor zorgt dat alle dames een geweldige middag of avond hebben?

Wat zijn de verantwoordelijkheden?
-Voorbereiden en klaarzetten workshops
-Eigen make-up artikelen meenemen en naar de workshoplocatie brengen
-Een warm welkom voor de groepen
-Korte technische uitleg en de handelingen voordoen
-Overbrengen van schoonheidskennis aan de groep en helpen bij de uitvoering
-Netjes en schoon achterlaten van de workshopruimte
-Workshops geven volgens de richtlijnen van Urban Heart

Ben jij:
-Representatief
-Creatief
-Flexibel
-Communicatief vaardig
-Improvisator
-Entertainend
-Zelfstandig
-Enthousiast
-Stressbestendig
-Sociaal
-Leergierig
-Sympathiek
-In het bezit van een autorijbewijs en eigen vervoer

Wat wij bieden:
Urban Heart werkt voornamelijk met freelancers. Hierbij geldt dat je op basis van nul uren een samenwerking aangaat, waarbij je door middel van een online systeem je beschikbaarheid kan aangeven en kan zien voor welke visagie workshops wij instructeurs zoeken. Je reageert zelf als je een workshop wilt geven: zo houden we het flexibel en vrij voor ons allebei! Het kan ook voorkomen dat wij jou persoonlijk benaderen. De drukke periodes bij Urban Heart zijn april tot en met juli en van september tot aan de kerstvakantie. Het kan per periode verschillen of de drukte juist in het weekend is of door de week.

Ben jij enthousiast geworden over werken als visagie workshop instructeur bij Urban Heart? Solliciteer dan met een motivatiebrief of -vlog voorzien van je cv (met een foto)! Voor vragen kun je ook bellen naar: 085-0656262.

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Reageer op deze vacature

    Stuur je CV mee

    captcha

    Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

    (* = altijd invullen)