Classics cocktail workshop - Urban Heart

Classics cocktail workshop

Ontdek de iconische cocktails van de roaring 20’s

Classics cocktail workshop

In onze Classics cocktail workshop, gaan we een unieke draai geven aan de cocktailervaring van de jaren 20. We nemen je mee terug naar de tijd van de Amerikaanse drooglegging (1920-1933), een periode waarin creativiteit hoogtij vierde en klassieke cocktailrecepten ontstonden die vandaag de dag nog steeds razend populair zijn.

De drooglegging bewijst dat 13 jaar meer dan genoeg tijd is om creatief om te gaan met illegaal geïmporteerde alcohol. Tijdens deze workshop duiken we in die boeiende periode en ontdekken we de klassiekers die destijds werden geboren en nu nog steeds ongekend geliefd zijn. Het is een kans om terug te gaan in de tijd en alles te leren wat je nodig hebt om je eigen geheime speakeasy bar in je achtertuin te openen.

Wat kun je verwachten tijdens onze Classics cocktail workshop? We gaan de meest iconische cocktails van de roaring 20's verkennen en je leren hoe je ze perfect kunt bereiden. Van de legendarische Martini zoals de hanky Panky tot de mysterieuze Manhattan en de levendige Last word, we zullen je de geheimen achter hun smaakprofielen en het vakmanschap van het mixen onthullen.

Onze ervaren cocktail shakers zullen je begeleiden bij het creëren van deze klassiekers terwijl je de fascinerende verhalen en geschiedenis achter elk drankje ontdekt. Leer over de clandestiene bars, de flamboyante cocktailcultuur en de verborgen geheimen van de speakeasy-scene. Het is een workshop vol kennis, plezier en een vleugje verboden charme.

De cocktails die we maken tijdens deze workshop zijn:

Last word - Martini - Margarita - Daiquiri - Long island iced tea - Manhattan

In bruisend Groningen.

De workshop vindt plaats op een prachtige locatie in het bruisende Groningen. Gedurende 2,5 uur duiken we diep in de niche van classic cocktails. We verkennen heerlijke dranken, geheime recepten en intrigerende mix-technieken. Het is een waar feest voor liefhebbers van cocktailkennis en smaakavonturiers.

Dus, als je klaar bent om terug te gaan in de tijd en jezelf onder te dompelen in de wereld van de klassieke cocktails, boek dan nu onze Classics cocktail workshop. Leer de kunst van de perfecte mix, word een ware cocktailhistoricus en maak indruk op je vrienden met je geheime speakeasy-vaardigheden. Het wordt een avond om nooit te vergeten!

PS: Voor een extra speciale touch kunnen we de workshop aanpassen aan jouw specifieke wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Cheers to the classics!

KLIK HIERONDER OP GRONINGEN VOOR MEER INFORMATIE OF OM TE BOEKEN!

 • Cato
  Wij hebben een hele leuke middag gehad met de cocktail workshop!
  Vooral de instructrice maakte het erg gezellig! Wij vonden de geschiedenis achtergrond stukjes echt iets toevoegen aan de workshop.
  Alles was erg goed geregeld en  het was een zeer geslaagde teamdag!
  Cato
  Universiteit Groningen

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is inclusief locatie.  

Het is belangrijk eventuele allergiën door te geven voor aanvang van de workshop. 

Boterdiep 111, Groningen
2,5 uur
36,00 euro p.p. incl . btw
vanaf 10 personen en maximaal 60 personen

36.00