Cocktails shaken - Urban Heart

Cocktails shaken

Leuk als alternatieve borrel!

Cocktails shaken

Samen met je collega's of vrienden cocktails shaken? Dat kan met deze workshop cocktails shaken in Groningen en Zwolle.

Een cocktail is mengsel van twee of meer dranken waarvan minimaal 1 met alcohol. Een uitzondering hierop is de Mocktail, die maak je zonder alcohol.

Het gamma aan cocktails en mixdrankjes is enorm, ze bestaan in alle kleuren, met of zonder alcohol, met ijsblokjes, met vers fruit, met honing en nog veel meer.

Veel gebruikte dranken zijn onder andere gin, wodka, rum, bourbon, brandy, Cointreau, Pisang Ambon, Amaretto, verschillende vruchtensappen, sodawater en grenadine.

Tijdens deze workshop op een gezellige locatie in het centrum van de stad ga je helemaal zelf aan de slag met de lekkerste drankjes. De professionele begeleiding zorgt ervoor dat je de heerlijkste cocktails maakt. Je kunt een cocktail maken op basis van één van de recepten, maar je mag ook een eigen creatie bedenken. Leuk als alternatieve borrel!

Het is ook mogelijk om alcoholvrije cocktails te maken. Geef van tevoren dan wel even aan hoeveel personen dit willen.

Op zoek naar een dag vullend programma? Kijk bij onze arrangementen naar een leuke combinatie met cocktails shaken zoals bijvoorbeeld ons zomerarrangement, een combinatie van slippers pimpen, cocktails en een heerlijk diner of Tapas en Cocktails.

De workshop cocktails shaken is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop Cocktails shaken in Assen is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Assen
2 uur
27,50 p.p. incl. btw
Vanaf 8 personen
Dokkum
2 uur
27,50 p.p. incl. btw
Vanaf 8 personen

De workshop Cocktails shaken in Drachten is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Drachten
2 uur
27,50 p.p. incl. btw
Vanaf 8 personen
Eigen locatie
2 uur
vanaf 27,50 p.p. incl. btw
Vanaf 8 personen

Jullie maken 2 cocktails tijdens de workshop. Liever 3 maken? Dan is de prijs 32,50 euro per persoon, en duurt de workshop 2.5 uur. 

Centrum Groningen
1,5 tot 2 uur
25,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

De workshop Cocktails shaken in Harlingen is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Harlingen
2 uur
27,50 p.p. incl. btw
Vanaf 8 personen

De workshop Cocktails shaken in Heerenveen is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Heerenveen
2 uur
27,50 euro p.p. incl. btw
Vanaf 8 personen
Centrum Leeuwarden
1,5 uur
25,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

De workshop Cocktails shaken in Lelystad is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Lelystad
2 uur
27,50 p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen
Plaats naar keuze
2 uur
vanaf 27,50 p.p. incl. btw
Vanaf 8 personen

De workshop Cocktails shaken in Sneek is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Sneek
2 uur
27,50 p.p, incl. btw
Vanaf 8 personen
Zwolle
2 uur
27,50 p.p. incl btw
Vanaf 8 personen

25.00