Cocktails shaken - Urban Heart

Cocktails shaken

Leuk als alternatieve borrel!

Cocktails shaken

Samen met je collega's of vrienden cocktails shaken? Dat kan met deze workshop cocktails shaken in Groningen en Zwolle.

Een cocktail is mengsel van twee of meer dranken waarvan minimaal 1 met alcohol. Een uitzondering hierop is de Mocktail, die maak je zonder alcohol. Kiezen een aantal van jullie liever voor een mocktail dan is dat dus zeker mogelijk. Geef het wel even vooraf aan.

Het gamma aan cocktails en mixdrankjes is enorm, ze bestaan in alle kleuren, met of zonder alcohol, met ijsblokjes, met vers fruit, met honing en nog veel meer.

Veel gebruikte dranken zijn onder andere gin, wodka, rum, bourbon, brandy, Cointreau, Pisang Ambon, Amaretto, verschillende vruchtensappen, sodawater en grenadine.

Tijdens deze workshop op een gezellige locatie in het centrum van de stad ga je helemaal zelf aan de slag met de lekkerste drankjes. De professionele begeleiding zorgt ervoor dat je de heerlijkste cocktails maakt. Je kunt een cocktail maken op basis van één van de recepten, maar je mag ook een eigen creatie bedenken. Leuk als alternatieve borrel!

Op zoek naar een dag vullend programma? Kijk bij onze arrangementen naar een leuke combinatie met cocktails shaken zoals bijvoorbeeld ons zomerarrangement, een combinatie van slippers pimpen, cocktails en een heerlijk diner of Tapas en Cocktails.

De workshop cocktails shaken is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje.

Klik hieronder op de stad van jullie keuze voor meer informatie zoals duur en prijs.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Jullie maken 2 cocktails tijdens de workshop.

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Groningen
1,5 tot 2 uur
29,75 euro per persoon excl. btw (36,00 p.p. incl. btw)
vanaf 10 personen

32.00