Ecotuintje in fles online workshop - Urban Heart

Ecotuintje in fles online workshop

Creëer je eigen flessentuin met ecosysteem

Ecotuintje in fles online

Duurzaam en ook nog eens mooi om te zien en je huis mee te decoreren. Dat is een Ecotuintje in fles. Je maakt je eigen ecosysteem in fles nu helemaal zelf in deze groene workshop. 

Kunnen jullie vanwege Corona of grote afstanden tussen jullie in moeilijk een workshop samen volgen? Urban Heart biedt nu de workshop Ecotuintje in fles aan terwijl je lekker in je eigen huis met eigen kopje koffie, thee of wijntje zit. Op deze manier kunnen jullie toch een leuke workshop samen doen. Samen uit, samen thuis.

Dit relatief nieuwe fenomeen zie je steeds vaker voorbij komen op Instagram en Pinterest. In de fles wordt door middel van een specifieke samenstelling van onder andere verschillende plantjes, potgrond, grint en decoratiematerialen een compleet ecosysteem gecreëerd in een afgesloten pot of fles. Hierdoor hebben de plantjes geen onderhoud en water nodig. Jij kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan zonder oppas voor de plantjes.

Deze fles of pot met een eigen ecosysteem wordt ook wel terrarium genoemd. In de pot ontstaat een eigen ecosysteem. Het water verdampt in de pot en drupt vanaf het glas weer terug in pot en een afgevallen blad wordt omgezet in voeding. De plantjes kunnen jaren voorruit. Mocht je dus geen groene vingers hebben is dit ideaal om toch groen in je woonkamer te hebben.

Jullie maken in deze online workshop een Ecotuintje in een rechte 5 Liter fles. Liever een ronde fles of grotere fles? Kijk eens bij onze workshop Ecotuintje regulier voor de mogelijkheden.

De workshop is al te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Ben je met minder kijk dan eens bij onze agenda kleine groepjes naar workshops bij jullie op locatie en online. Klik hieronder op online voor meer informatie.

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Online
Ongeveer 2 uur
40,- euro p.p. exclusief 7,75 verzendkosten
Aanmelden vanaf 8 personen

40.00