Droogbloemenkrans DIY pakket Golden Summer - Urban Heart

Droogbloemenkrans DIY pakket Golden Summer

Samen thuis een mooie bloemenkrans maken.

Thuis droogbloemen maken

Volg je liever thuis een creatieve workshop? Geen probleem! Je kunt bij ons nu een Droogbloemenkrans DIY pakket Golden Summer kopen om lekker thuis aan de slag te gaan.

Droogbloemen is de trend van dit moment en wij gaan natuurlijk ook mee in deze trend. Met dit DIY pakket maak je zo’n mooie Golden Summer droogbloemenkrans in je eigen comfort zone. Het DIY pakket is voor 1 persoon bedoelt. Wil je gezellig met je beste vriendin, je zus of je nicht een mooie bloemenkrans maken? Bestel dan een extra pakketje! Door middel van dit DIY pakket van Urban Heart gaan we niet voor een traditionele bloemenkrans , maar voor een speelse en luchtige droogbloemenkrans. Superleuk om in je huis aan de muur te hangen!

In dit pakket zit een handleiding waarin je alle tips en tricks leert over hoe je deze Golden Summer droogbloemenkrans maakt. Maak je dus geen zorgen je staat er natuurlijk niet volledig zonder hulp voor 😉 Ook zijn in het pakket alle benodigdheden toegevoegd om de bloemenkrans op de afbeelding hiernaast te maken. Maar wees vooral creatief en geef je eigen wending aan de bloemenkrans!

Je hebt keuze tussen 3 verschillende kleuren ring: zwart, wit en goud. De ring heeft een diameter van 30 cm.

Leuk meegenomen is dat de droogbloemen heel lang mee gaan en het op deze manier super duurzaam is om bloemen in huis te hebben! Hierdoor kan je thuis extra lang genieten van deze prachtige, natuurlijke en groene decoratie.

Speciaal voor kleine groepjes!
Ben je door dit DIY pakket enthousiast geworden over het maken van een droogbloemenkrans? Trommel dan je vriendinnen op en volg de volledig workshop. Lukt het je niet om 8 mensen bij elkaar te halen? Dat is geen enkel probleem! Urban Heart organiseert regelmatig Workshops voor Kleine Groepjes waarbij je al vanaf 1 persoon deze workshop kunt volgen. Een voordeel van de workshop volgen is dat je keuze hebt uit alle droogbloemen!

Geen zin om creatief bezig te zijn, maar wil je toch graag iets leuks in je huis met droogbloemen? Wij hebben ook een DIY pakketje te koop met prachtige droogbloemen in een super leuk en hip vaasje. Mix en match de droogbloemen zoals jij het mooi vindt en je kamer is gelijk opgevrolijkt.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De gewenste locatie is momenteel niet beschikbaar.
Verzending per post of afhalen in Groningen
Ongeveer 2 uur
32,00 euro incl. verzending
1 pakketje is voor 1 bloemenkrans

25.00